Hvordan håndtere en mener svigerinne

July 7

Hvordan håndtere en mener svigerinne

Mange familier velkommen ektefellen til sin sønn eller datter i familien. Selv om foreldrene godta deres sønn eller datter ektefelle, men bruden eller brudgommens søsken kan ikke. Søsken, for eksempel en svigerinne, kan slå ut i den eneste måten de vet hvordan: behandle deg, den nye ektefellen, dårlig. Du kan ikke kontrollere din søster-in-law's atferd, men du kan ta noen skritt for å forbedre forholdet eller hindre at din nye søster presenterer negativitet i ditt liv og ekteskap.

Instruksjoner

• Planlegge en samtale med din svigerinne, og ta med ektefelle langs. Din ektefelle har et rykte med sin søster og hun kan høre på ham mer enn deg. Ikke la ham kjøre samtalen, men tillate ham å gå i dersom samtalen blir oppvarmet.

• Respektere eventuelle familietradisjoner eller grenser, innen grunn. For eksempel hvis familietradisjonen er å ikke dele følelser, være forsiktig med hvor mye du snakke om følelser. Du kan diskutere følelser, men fokus på noe annet, for eksempel hvordan du og svigerinne får å kjenne hverandre og bygge et forhold.

• Vise og bruke din sans for humor. Vennlighet hjelper viser at ikke du er en trussel. Be din ektefelle hva er akseptabel og hva er ikke. Din sans for humor kan hjelpe deg å ignorere bemerkninger som brodd eller innse at din svigerinne prøver å være morsom, men sviktende.

• Sette og håndheve grenser. Identifisere områder hvor din svigerinne blir mener, med din ektefelle. Opprette en grense for å beskytte deg selv og familien mot din søster-svigerfamilie meanness. For eksempel hvis din svigerinne faller uventet og kritiserer huset som skitne, sette en grense som hun må ringe et par timer før du kommer. Slå henne bort hvis hun krysser grensen.

• Unngå din svigerinne så mye som mulig om ikke annet fungerer. Bo på den andre siden av rommet på familien funksjoner. Ikke dobbel-dato med henne og hennes ektefelle. Hopp over "girl's night" med Svigermoren hvis svigerinne vil være der.