Hvilke trådløse mikrofoner for en skole Theater?

November 2

En høykvalitets audio-system kan virkelig gjøre forskjellen i en skole teater, men granskes menasjeri av produkter og produsenter kan være litt av en utfordring. Kvalitet, antallet og prisen må være alle vurdert og balansert. Hensyn må også gjøres for mangfoldet av hendelser blir arrangert på theater. De fleste skolen teatre tjene som arena for skolen skuespill, musikk og kor konserter, som vi samt for skolen samlinger, PTA møter og noen samfunnet arrangementer.

Forstå trådløse mikrofoner

En trådløs mikrofonsystem kommer med to eller tre komponenter. En mottaker kobles til en lydmikser og mottar trådløs overføring. En pulsbelte sender signalet gjennom eteren. En egen mikrofon og ledningen kobles til senderen. Trådløse mikrofoner kan være håndholdt, lavaliere, som klippet fester og bånd til jakkeslaget, slips, eller parykk, eller over øret. Skolen vil sannsynligvis en blanding av tre.

Pris/kvalitet balanse

Det første valget må du er hvor mye av din teater budsjettet kan bli brukt på mikrofoner. Trådløse mikrofoner varierer fra $200 til tusenvis av dollar per system. De fleste skolene har ikke budsjettet for high-end mikrofoner og sannferdig, trenger ekstra funksjoner. Du bør også vurdere de potensielle slitasje-og-tåre og vedlikehold kostnadene på mikrofoner og andre teater utstyr. Billigere mikrofoner er mer utsatt for klipping, når lyd kutt ut og forstyrrelse på frekvensen og andre problemer

Ting å se etter

Mikrofoner leveres i flere varianter, må du bedømme hva budsjettet, kvalitet krever, og teknisk erfaring kan støtte. VHF mikrofoner er generelt billigere enn UHF mikrofoner, men mye støy fra en mer vanlig signaler. VHF systemer har også et kortere kringkasting utvalg enn UHF systemer.

Enkelte mikrofoner har evnen å endre sendingen frekvensene for å unngå interferens. Mens et fint alternativ øker det kostnaden av mikrofoner.

Anbefalinger fra en profesjonell

To favoritt valg av freelance lydtekniker Clarence Davis er Sabine SW70-H15-U-M1 og Shure UHF R serien mikrofonene. "Sabinene er veldig lett å bare"plug and play,"sier Davis. "De er et godt valg hvis du leter etter en rask og enkel installering. Shures har en mye bedre lyd og er rock solid for alle typer bruk, men dyrere.

Ringe lokale lydteknikere som vet dine behov og begrensninger for å gi anbefalinger. De kan sikre at du ikke vil oppleve forstyrrelser fra andre trådløse sendere i nabolaget ditt.