Hvordan starte en Chip Carving samling

October 14

Hvordan starte en Chip Carving samling. Chip carving er en tradisjonell utskjæring tre som dreier kutte sjetonger av et stykke tre med en kniv. Chip utskjæring brukes primært til å lage design. Designene kan være frittstående enheter, som på et flatt stykke av tre (utmerket som veggen kunst) eller aksent stykker knyttet til andre objekter eller utskjæringer. Det er noen virkelig flotte chip utskjæringer der ute. Hvis du ønsker å vite hvordan å starte en chip utskjæring samling, Hers hvordan.

Instruksjoner

Starte din egen Chip Carving samling

• Holde seg til kunst for kunstens skyld. Mens det er mange interessante og vakre chip utskjæringer på møbler og andre store, utilitaristisk gjenstander, er samle mange av disse ikke praktisk. Mindre objekter er lettere å samle og lagre.

• Få en bok som "The Art av Chip Carving: Award vinnende design," av Wayne Barton å se hva du bør være ute etter i en topp kvalitet samling (se ressursene nedenfor). Mens hovedsakelig en undervisning guide for de som ønsker å vite chip utskjæring, denne boken også inneholder en rekke bilder av ulike typer chip utskjæringer.

• Finn din første par stykker på eBay (se ressursene nedenfor). Søker etter chip utskjæringer på eBay vil gi deg et utvalg av utskjæringer for visning på nettet. Du kan deretter by på noen eller bruke funksjonen "Kjøp nå" for å kjøpe noe direkte.

• Nedlatende håndverk messer og loppemarkeder. Treskjæring håndverkere av alle typer trekkes til disse hendelsene, som de gjør gode steder å selge sine kreasjoner. Det er sannsynlig å finne et godt utvalg av chip utskjæringer tilgjengelig å kjøpe og samle.

• Sjekk med din lokale treskjæring forsyning butikken. Disse butikkene vil noen ganger ha en oppslagstavle seksjon hvor lokale tre carvers kan annonsere hva de har for salg. Hvis butikken ikke har en oppslagstavle, spør lederen om han vet om noen lokale håndverkere som selger chip utskjæringer. Ledere av disse butikkene har kontakter blant lokale tre carvers og kan vanligvis henvise deg til ressursene du trenger.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du har et hyggelig sted for lagring og/eller vise sjetonger carving samling før du starter den. Hold din sted kjølig og tørr og på et sted der bitene ikke er sannsynlig å få riper eller ødelagt. En displayet saken, bagasjerommet eller hyller fungerer fint.