Hva slags SD kort tar DSi?

July 27

Utgitt i 2009, Nintendo DSi støtter opptil 32GB hukommelse og er kompatibel med standard Secure Digital (SD) og høy kapasitet SD (SDHC) hukommelse kortene. Hver av disse kortet tilbyr ulike mengder minne og er bygget til internasjonale standarder for utskiftbare minneenheter som er fastsatt av SD Association.

Typer og kapasiteter

Datoen for offentliggjøring, SD kortene produseres i tre kategorier: SD, SDHC og ekstra kapasitet SD (SDXC). Hver gruppe er delt i underkategorier, standard-, mini - og mikro-størrelse versjoner, bortsett fra kategorien SDXC som kommer i standardstørrelse og mikro former bare. SD-kort, hvilken DSi bruker, tilbyr opptil 2GB minne og er tilgjengelig i ulike kapasiteter, som 256 MB og 512 MB. SDHC-kort, som er kompatible med DSi, gir mellom 2GB og 32GB hukommelse, og er tilgjengelig i flere kapasiteter, inkludert 4GB, 8GB og 16GB. Som en side note tilbyr SDXC kort, som ikke er kompatibel med DSi, mellom 32GB og 2TB minne.

Fysiske dimensjoner

Ytterligere hjelp du identifisere av SD-kort som er kompatibel med Nintendo DSi, gjøre deg kjent med de ulike SD kort størrelsene. Omtrent på størrelse med et frimerke, SD, SDHC - typene at DSi ta-- og SDXC kort er de største SD-kortene tilgjengelig, måle 0,08 tomme dyp, 1,3 inches lang og 0.9 tommers bred og veier 0,07 ounces. MiniSD og minister er omtrent en tredjedel størrelsen på SD, SDHC og SDXC kort, måle 0,06 tomme dyp, 0,8 inches lang og 0,8 tomme dyp, og veier 0,03 ounces. For 0.02 ounces, microSD er microSDHC-og microSDXC omtrent på størrelse med en fingernegl, måle 0.04 tomme dyp, 0,6 inch lenge og 0.4 tommen bred.

Bruker

Avhengig av kortet installert, gir SD og SDHC-kort ulik mengde lagringsplass datablokker. En 1GB SD card har vanligvis rundt 8000 blokker, som støtter 128KB data per blokk, tilgjengelig for spillet datalagring. I motsetning til selskapets GameCube eller Wii gamin konsoller har du ingen måte å administrere datablokker med Nintendo DSi. Med ekstra minne, kan du utføre en rekke i spillet funksjoner, inkludert lagre bilder tatt av DSi kamera og spille AAC lydfiler.

Diverse

SD og SDHC-kort installert på Nintendo DSi lar ikke deg vise bilder tatt av andre enheter som digitale kameraer eller smarttelefoner. Du kan ikke lagre lydene registrert av DSi på installert SD hukommelse card. SD og SDHC-kort sikkerhetskopidokumentet spilldata opprettet på Nintendo DS kan ikke kopieres eller lagres på DSi.