Hvordan finne en gammel venn

July 10

Mister kontakten med en gammel venn er lett å gjøre. Travle liv, hjem flytting, ekteskap, skilsmisser og karriere endringer kan alle føre til tap av kontakten. Ikke bare lurer på hva som skjedde. Les videre for å lære hvordan å finne en gammel venn.

Instruksjoner

• Sjekk med felles venner å se om de har noen kontaktinformasjon. Andre kan ha holdt opp med "lost" venn.

• Utføre et søk av venns navn bruker online søkemotorer. Husk å bruke en variant av navnet, for eksempel "John" og "Johanne" eller "Mary Smith" og "Mary P. Smith." For svært vanlig navn, bruke flere søkeparameterne for å begrense antallet resultater, som "Mary Smith" og "Boise, Idaho."

• Ser på mulig faglige organisasjoner, spesiell interesse klubber eller alumni foreninger som den gamle vennen kanskje har sluttet. For eksempel hvis venn advokat, kontakt staten bar association. Hvis vennen var interessert i fluefiske, kontrollere organisasjoner fiske entusiaster. Noen medlemskap poster er tilgjengelig online eller navn kan bli funnet i elektroniske nyhetsbrev. Skrive organisasjonen og spør om de videresender en e-post til venn.

• Utforske Internett-kataloger av telefon numre og e-postadresser. De fleste av disse katalogene vil tilby et avansert søk for å begrense resultatene til et geografisk område. Også undersøke andre online offentlige registre, som fylket gjerning poster og velgeroppslutning registrering lister.

• Bruk Slektsforskning nettsteder som inneholder moderne samt historiske poster. Moderne ekteskap lisenser, skilsmisse records og nekrologer er blant slektsforskning postene ofte tilgjengelig. Mens noen Slektsforskning nettsteder abonnementsgebyr, er mange gratis.

• Populære personlige nettside Søkesteder som MySpace og Facebook.

• Utforske muligheten for å betale et websøk selskap. Pass på å plukke en pålitelig selskap. Spør om deres tilbakebetaling politikk og klage oppløsning. Se etter kommentarer om søk selskaper på henvisning og vurdere nettsteder. Være sikker på å be for hvilken type informasjon de gir; noen ganger kommer denne informasjonen fra gratis offentlige registre nettsteder.

Tips og advarsler

  • Noen anelse er en god ledetråd. Ikke nøl med å bruke selv den minste stykket informasjon om gamle venn for å begrense søket, fødselen dato eller favoritt sang.
  • For hjelp med søk på Internett, sjekke med lokale bibliotekar.