Sjanse på Hit effekter i "WoW"

July 18

«World of Warcraft» er et massivt multiplayer online rollespill spill utviklet av Blizzard Entertainment. Under spillet, kan du finne spesielle våpen, rustninger og tilbehør med en stat kalt "sjansen på hit." Denne typen vare vil ha en sjanse for en ekstra effekt skal skje når du treffer noe våpen eller magi eller når du er truffet av en fiende. I spillet, spillerne se "sjanse på hit" med begrepet "proc."

Sjanse på Hit

«En mulighet på hit» er funnet på elementer som våpen, rustning eller ring. Melee klasser som svindlere, krigere og paladins har ofte en "sjanse på hit" knyttet til de bestemte klassene. Rogue våpen kan ha flere svimeslå effekter mens "tank" våpen kan øke elementær motstand eller øke oddsen for fiender bare angripe din karakter. En spellcasting karakter nytte ikke mye av en "sjanse på hit" element.

Sjanse på Spell Hit

Et element med stat "sjanse på spell hit" vil aktivere at bestemt ekstrautstyr noen ganger når et spell treffer fienden. Hvis du er en skade-forhandler, vil elementer som har en sjanse på "spell hit" å forårsake ytterligere skade eller status effekter. Hvis du er en helbreder, vil elementer som har en "sjanse på spell hit" helbrede flere treffpoeng eller øke forsvaret av målet.

Sjanse på kritisk Hit

Elementer med stat "sjanse på kritisk hit" vil aktivere at bestemt ekstrautstyr bare hvis du treffer en fiende med en kritisk hit. Disse elementene er anbefalt for klasser som har mange våpen og rustninger med bonuser for å kritisk hit, som Warlocks og svindlere.

Av bonuser

Når din karakter er nivå 85, skal du fullføre "RAID" og høyt nivå fangehull på jakt etter utstyr med spesielle bonuser som vil forbedre din karakter. En warlock har et bestemt sett av statistikk de skal forbedre som "hit sjanse" og "spell makt" så vil objekter som gir deg en "sjanse på hit" å forbedre de spesielle statistikken bare. En warlock trenger ikke elementer som har en "sjanse på hit" å forbedre styrke og mange slutten-spillet elementer vil binde til din karakter når du plukke dem opp. Ikke ta elementene du ikke kan bruke hvis de er "binder karakter," fordi sjansene er noen i partiet eller guild kunne bruke dem i stedet.