Hvordan å fange legendariske Pokemon i "Ruby"

August 15

I "Pokemon Ruby", legendariske Pokemon er sjeldne, men kraftig skapninger som bor i Hoenn-regionen. Disse Pokemon er vanligvis vanskeligere å ta enn andre arter; men hvis du kan få en legendarisk, teamet vil ha nytte sin over gjennomsnittlig kamp attributter. For enda mer av en utfordring, prøv å undertrykke alle Hoenn regionens legendariske Pokemon.

Instruksjoner

• Reise til bostedet til en legendariske Pokemon. I Ruby finner du Groudon Sootopolis byens hule av opprinnelse, Regice i ruten 105 øya hule, Registeel i ørkenen ruiner av ruten 111, Regirock i ruten 120 gamle graven og Rayquaza på himmelen søyle av ruten 131.

• Lagre spillet før engasjerende legendariske Pokemon. Hvis du tilfeldigvis dunke ut en legendariske Pokemon, får du en sjanse til å fange den.

• Engasjere Pokemon og svekke den med angrep. Bruk elemental angrep telleren wild Pokemon elementær å skrive. For eksempel er vann-, gress- og is-type angrep svært effektiv mot bakken-type Groudon. Prøv å få motstanderen helsebar så lavt som mulig uten å tappe det helt.

• Traff den legendariske Pokemon med et trekk som lammer det eller setter den i hvilemodus. For eksempel vil Thunderwave lamme motstanderen, mens hypnose vil føre til sovner.

• Kaste en Ultra Ball å fange legendariske Pokemon. Du må kaste flere baller for en vellykket fange.

Tips og advarsler

  • Når du beseire Elite fire, Latios, en annen legendariske Pokemon, vises i tilfeldig områdene rundt Hoenn. Selv om Latios er rask å flykte fra slag, kan du spore plasseringen med din Pokedex.