Hvordan lage din nattklubb mindre overfylt i nattklubb byen

June 15

"Nattklubb City" er et online spill på Facebook som lar deg opprette, styre og administrere nesten alle aspekter av en voksende nattklubb. Som din nattklubb vokser i popularitet, vil det bli betydelig mer overfylt, som krever noen intervensjon fra din side. Overfylt nattklubber, hvis venstre i staten for mer enn et par dager, vil føre opp klubbens popularitet å redusere og du vil gå glipp av muligheten til å gjøre en betydelig større pengebeløp.

Instruksjoner

• Utvide størrelsen på din nattklubb. Dette kan være dyrt oppgradering, men det er en må du gjøre slutt. Utvide størrelsen på din nattklubb inkluderer avgiften for å innrede den ekstra plassen og er den mest effektive måten å gjøre klubben mindre overfylt.

• Fjern unødvendige elementer i nattklubben. Polakker og statuer kan være flott for dekorative formål, men de tar opp plass som kan være gjør klubben mindre overfylt.

• Sparke folk ut, spesielt de som ikke betaler høy pris. Du bør bruke dette som en siste utvei, som din klubb vil miste litt popularitet; men hvis en patron ikke er bruke penger, kan du alltid kick ham for å gjøre mer rom for kunder som bruker penger.