Hvordan stille foreldrene å la gå på en nattklubb

May 26

Få dine foreldres tillatelse til å gå på en nattklubb kan være en lett oppgave, avhengig av hvem foreldrene og hvordan de oppdra du. Du trenger for å oppdage sine følelser om ditt sosiale liv, dans, sene kvelder og hvor mye de stoler beslutninger før du bestemme hvordan spør foreldrene dine slik at du kan gå på en nattklubb med dine venner.

Instruksjoner

• Gjennomgå reglene dine foreldre har lagt ut for deg. Hvis de strenge og stive, kan det ta litt tid å bygge opp nok tillit med foreldrene dine før du kan få deres tillatelse til å gå på en nattklubb. Hvis du er lov til å gå ut unchaperoned med venner, du bare noen skritt unna.

• Bevise deg selv pålitelig. Rydde opp etter deg selv, følger din portforbud, unngå de de ønsker å unngå. Vanligvis følger sine regler og gå en ekstra mil å bevise bør du få lov til å gå ut for en natt alene.

• Be om rettigheter trinnvis. Hvis du ikke er gitt ut alene med venner, be om å gå ut for en time eller to først til et svært trygt sted. Følg som med å gå til filmer eller annet sted der du skal i mørket. Oppbevare gjør denne, beviser selv underveis før skal be om nattklubb godkjenning.

• Holde pålitelige venner rundt deg, introdusere dem til dine foreldre og gir din foreldre tid å bli kjent med dem. Vennene dine bør være godt omdømme og karakter. En del av en forelder motvilje mot å la barnet gå ut er de han er knytte til. I tid, vil foreldrene dine føler seg vel at du være ansvarlig for ditt eget valg. Vær tålmodig.

• Pop spørsmålet når foreldrene dine er i godt humør, etter at du har deres tillit og de er lett distrahert med andre ting. Prøv å ikke gjøre det en alvorlig sit-down samtale. Det er best hvis du nonchalant sier noe som, "Hei mamma, kan jeg gå ut i morgen kveld med Trisha og Kelly? Det er en danseklubb åpen for våre aldersgruppe og vi ønsker å sjekke det ut. Gi dine foreldre minst en dag forhåndsvarsel slik at de ikke føler at du bevisst forlater ting til siste minutt å presse dem.

Tips og advarsler

  • Du kan ha bedre lykke får dine foreldre å la deg gå på en nattklubb hvis du tilbyr så mye informasjon som mulig om destinasjonen, som du kommer med, og når du planlegger å være tilbake. Og selvfølgelig din mobiltelefon. De vil føle deg bedre om situasjonen hvis de vet de kan få tak i deg.