Hvorfor vil ikke min Amp fungerer selv om strømlampen er på?

August 3

Du er på scenen foran fans, klar til å rocke ut. Du slår på din forsterker og strømindikatorlampen lyser en rød. Du klimpring gitaren, men det er ingen lyd fra forsterkeren. hva gjør du?

Kontroller tilkoplingane

Den vanligste årsaken til dette problemet ligger utenfor forsterkeren. Kontroller at effekter pedalene er slått på og koblet riktig. Sjekk det åpenbare og kontroller gitaren er koblet til forsterkeren. Mottakere kuttet ofte signal banen til en gitar amp. Hvis du eier en av disse typene, kontroller at den er slått av.

Kabler

Hvis du bruker effekten pedaler, hoppe over dem helt og koble gitaren direkte til forsterkeren. Hvis du fremdeles ikke får lyd, kan du prøve å koble med en annen kabel. Hvis du får lyd etter charging inne, har du isolert problemet å være virkninger loop eller kabelen.

Slå knotter

Sjekk volum knotter på forsterkeren. Ofte får de bumped mens amp lastes inn og ut av et kjøretøy. Kontroller master og få knotter på alle kanaler, i tilfelle du har tilfeldigvis plugget inn inndata du ikke vanligvis bruker. Og kontroller at volumknappen på gitaren er skrudd opp.

Rør

Hvis du eier en rør forsterker, kontroller forsterkeren ikke er klar. Se på rørene. Er de glødende? Hvis et rør ikke glødende, skal røret erstattes. Også hvis en slange er glødende en annen farge enn vanlig, er det sviktende. En pre-amp tube kan endres på stedet i nødstilfelle selv endre alle pre-amp rør samtidig vil gi deg de beste resultatene. Makten rør må være partisk og bør bare endres av en kvalifisert tekniker.

Høyttalere

Høyttaler kontakter bli noen ganger frakoblet. Hvis problemet er med en combo forsterker (en forsterker hvor forsterker og høyttalere er innrammet sammen som én enhet) slå av strømmen, koble den og se om høyttaleren er koblet til høyttaler input inne forsterkeren. Kontroller om høyttalerkabelen er koblet til høyttaler inne amp (det er to små klipp som kobler høyttalerkabelen til høyttaleren). Hvis problemet er med en stabel, kontroller at du har koblet hodet å riktig.

Mer alvorlige problemer

Dersom ikke alle disse feilsøkingsteknikker, må din forsterker vedlikeholdes. Mulige problemer inkluderer en mislykket transformator, kortslutninger eller en blåst høyttaler. Låne en venns amp for konserten, og ta din forsterker til en pålitelig service.