Klassisk Strykekvartett instrumenter

April 23

Strykekvartetter har vært en stift i klassisk orkestrering i hundrevis av år, første vises i tidlig på 1600-tallet. Består av alle fire strengeinstrumenter, opprette strykekvartetter en lyd-profil som er sammenlignbare i uttrykk med full orkestrering, men med større uavhengighet for hver musiker. Selv om strykekvartetter kan inkludere kombinasjoner av instrumenter, har mest klassiske kvartetter en cello, en bratsj og to fioliner, som etterligner spekter av stemmer i vokal kor.

Fiolin

I en Strykekvartett som inkluderer to fioliner, første fiolin spiller best, raskest og mest vanskelige passasjer, og suppleres tungt cello. Skrevet av komponister skal lede apparatet klassisk strykekvartetter, første fiolin begynner og slutter en brikke og er ansvarlig for å sette tempoet og tempo for de andre instrumentene. Andre fiolin støtter melodilinjer, rytmiske deler og mot melodier første fiolin. Spilte på et noe lavere spekter enn først, har andre relativt få solo linjer sammenlignet med andre instrumenter i strykekvartettens.

Viola

Bratsjer er strengeinstrumenter med et tonespekter mellom dem for fiolin og cello. En alto instrument som andre fiolin, bratsj er innstilt fortsatt fem notater lavere og har en mørkere og varmere lyd. Det sterkt ligner fiolin i skjemaet, men er litt større og tyngre fylde, selv om det fortsatt holdt under haken som fiolin. Brukes primært for indre harmonier og rytmisk passasjer, har bratsjer sjelden solo deler i Strykekvartett komposisjoner. Fordi bratsjer er vanskelig å skrive for, de er ikke fremhevet i komposisjoner, men i stedet fungere som supplementer til andre instrumenter.

Cello

Celloer eller celli, er ansvarlig for det laveste toneområdet i en tradisjonell Strykekvartett: bass. I quartet komposisjon utfyller cello delen av første fiolin, speiling den melodiske linjen og spille mot melodier. Selv om de er vanligvis brukt som en bass stemme i Strykekvartett komposisjon, er celloer produsere en tenor-lignende klang i sin øvre registre. Tidlig i utviklingen av strykekvartetter, celloer ble brukt hovedsakelig til rytmisk elementer men senere de ble omtalt mer fremtredende og inkluderte solo linjer.

Kontrabass

Kontrabass er det største medlemmet av familien bratsj. Den brukes noen ganger i Strykekvartett komposisjoner, basslinje og mot melodier fra cello. Selv om brukte i orkesterverker, brukes sjelden kontrabass i strykekvartetter fordi sin svært resonant lyd kan overvelde sammensetningen. Det kan er større enn en cello og bli spilt sittende eller stående og med en bue eller bruke fingrene i stil kalt harpeimiterende. En av de få komponistene skrive Strykekvartett komposisjoner med kontrabass i tankene var Antonin Dvorak, en tsjekkisk komponist av 1800-tallet.