Hvordan lage en Nightcrawler felle

April 29

Erfaringer med vanlige meitemark er vanligvis fascinerende de vanligvis skje til alle på noe punkt i livet. Meitemark tilbyr en tjeneste som beriker jordsmonnet og forbedrer planteliv. De er ettertraktet av gartnere og fiskere. Angi en felle å finne natt crawlere i sitt naturlige habitat kan være en morsom oppgave som, produserer med litt hardt arbeid, givende minner og resultater.

Instruksjoner

Hvordan du kan fange natt crawlere

• Identifisere en lapp av skitt som du kan grave opp. Komme på middag og spray området grundig med din vannslangen til den blir våt gjørme. Denne vil du tiltrekke ormer til deg på grunn av vått og fuktig jord. Det er derfor meitemark er mer tiltrukket av hager. Du kan ofte se et direkte resultat av dette er av ormer drukning i dammer eller innsjøer fordi de ble trukket til den store mengden vann.

• På ca 5 PM, grave opp gjørmete området du har fuktet med vannslange og sile gjennom gjørma finne ormer. Når grave, må ikke å grave så fort at du skjære gjennom ormer. Snarere sile gjennom gjørma nøye for å finne meitemark du søker etter. Å fullstendig sette av felle og bringe din ormer til overflaten, kan du feste tre rake fast i gjørma med bladet grossist. Trekke tilbake på raken bladet og la det vibrerer når du lar det gå. Dette sender vibrasjoner gjennom bakken og vil sende ormer kravlesøk på overflaten på grunn av deres følsomme eksteriør.

• Plasser fanget ormer i plast container med hendene for fiske eller studere.