Hvordan du knytter en Kite Trike Buggy til en Paramotor

April 6

Adventure søkende kan kombinere en forkjærlighet for hastighet med frihet flyr med en kite trike buggy. I utgangspunktet, strippet ned go-karts hvor rytteren har en stor fallskjerm, kite trike golfbiler tillate rytterne å makt gjennom en rekke terreng mens blir trukket rundt som blåser fallskjerm hver hvilken vei. Legge til ekstra kraft i kite trike buggy ved å knytte det til en paramotor, som er egentlig en stor fan som sitter bak trike buggy setet til å drive maskinen på bakken også.

Instruksjoner

• Bygge paramotor ramme kit etter bestemte retninger for merket av paramotor du har kjøpt.

• Linje opp paramotor rammen med sete av kite trike vognen. Merke der rammen av paramotor møter sete og utsiden av kite trike vognen.

• Velg de mest sikre områdene der rammen og vognen møtes. For eksempel vil plasseringene du velger bør ideelt metall på metall å sikre bolter koble sammen to ikke rive av en myk overflate, for eksempel et sete.

• Holde paramotor rammen kite trike vognen og bore hull til to i alle områder du bolt to sammen. Når du bestemmer hvor mange bolter vil du bruke, vurdere størrelsen på både paramotor og kite trike avlytting å sikre at de vil være sikkert festet til hverandre.

• Bruk en slagskrumaskin å kjøre bolter gjennom paramotor og kite trike vognen. Teste vognen for å sikre at det er trygt når de to komponentene er koblet.