Min Wii fungerer ikke etter strømbrudd

December 15

Min Wii fungerer ikke etter strømbrudd

Strømbrudd frustrerende nok, men kan være likefrem rasende hvis de forekommer når du er midt i et spill og du miste din fremgang. Hvis Nintendo Wii og dens tilbehør ikke vil slå på igjen etter at det oppstår et strømbrudd kan du gjøre noen feilsøking for å få dem til å fungere.

Instruksjoner

• Sjekk din kretsbrytere. Et strømbrudd kan noen ganger føre dem til å slå ned. Stikkontakt som Wii er koblet kan ikke få strøm. Selv om ingen breakers er vendt av du kan prøve å snu riktig bryteren av og igjen.

• Koble strømadapteren fra vegguttaket og ta i støpselet ut av konsollen. Vent et par minutter og deretter Koble ledningen til stikkontakt og Wii. Aktivere konsollen.

• Når du får Wii aktivere, synkronisere Wii fjernkontrollen med konsollen. Åpne batterirommet på kontrolleren og trykk rød sync-knappen inne i den. LED-lampen på forsiden av fjernkontrollen vil blinke. Åpne SD kortspor på Wii og trykk rød sync-knappen. Lyset på fjernkontrollen vil slutte å blinke og bosette seg på kontrolleren posisjon (dette skal være controller en hvis ingen andre fjernkontroller er aktivert.)

Tips og advarsler

  • For ytterligere feilsøking, kontakt Nintendo kundestøtte på 800-255-3700 eller besøke Nintendos støtteside (se ressurser).