Hvor å identifisere en Mastiff

February 17

Hvor å identifisere en Mastiff

Mens Mastiff var en gang en slåss hund, er i dag det en pasient hund som elsker familien. Det er en forståelig rase som vokter familie med en rolig sternness. Hunden er stor med barn, men på grunn av sin størrelse, er det lurt å nøye overvåke hunden rundt smårollinger. Denne rasen kan være reservert mot fremmede, og vil sannsynligvis nekter å la dem, hvis ikke spesielt akseptert av sin familie. Hvis du planlegger å ha annet hundene, gjør du klokt i å sosialisere denne rase på et svært tidlig alder. Mastiff elsker kameratskap, så vær forsiktig om separasjon angst problemer. Denne rasen kan være vanskelig å trene, men tendens til å svare på milde trening hvis eieren har mye tålmodighet. Den har en verdig holdning og bør aldri vise skyhet eller viciousness.

Instruksjoner

• Se på Mastiff's general opptreden. Selv om det er ganske stor, er rammen godt satt sammen. Hanndyr er større og mer massiv enn kvinner.

• Kontroller at størrelsen og andelen er korrekt. Hanndyr er 30 inches på manken. Kvinner er 27 ½ tommer. Menn vekt ca 160 pounds og kvinner vekt rundt 150 pounds. Dette er en rektangulær rase, med målenheten fra forechest bak litt lenger enn høyden på manken. Mens Mastiff er en høy hunden, kommer høyden fra dypet av kroppen, ikke ben. Det er også noe stort. Bein bør være svært tunge og bør støtte den tunge muskulaturen.

• Kontroller at hodet er massiv i utseende. Det bør være ganske omfattende. De mellomstore mørke brune øynene er sett langt fra hverandre, men ikke fremtredende. Ørene er bare små ting på Mastiff og er ganske liten i forhold til skallen, v-formet har avrundede tips. Ørene bør være en mørk farge og matche snuten. Snuten er omtrent halvparten lengden på skallen. Måling av omkretsen av snuten skal være ca tre femdeler måling av hodet. Det er en kort muzzle med en stump end er mørk, matchende ørene. Bred nesen skal være svart, mørkere, jo bedre.

• Se på selve kraftig Mastiff, starter med den svært kraftig og muskuløs nakken. Middels lengde halsen buer litt som det øker i bredden og møter skulderen. Det støtter ikke et overskudd av løs hud. Skuldrene er også kraftig og muskuløs og skråningen i en dyp, bred brystkasse som ganske avrundet og strekker seg til albuene. Store foran føttene avrundet og kompakt, fører til buede tær og sort nagle. Baksiden er muskuløse, som resten av hunden. Andre lårene er høyt utviklet. Bena ligger langt fra hverandre. Halen er satt høyt parlamentet, og bør minst nå hocks, hvis ikke under hocks. Det gjør litt av en kurve, men bør aldri være bar over baksiden.

• Pet grov pels. Mastiff har en dobbel frakk, den ytre strøk er ganske kort, og undercoat er tett og kort. Det er tre akseptabel farger: fawn, aprikos eller brindle. Bringe opprettes av mørke striper som dekker en fawn eller aprikos bakgrunn. Det kan være en liten lapp av hvit på brystet.