Hvordan en Slug flytte?

July 23

Hvordan en Slug flytte?

Slug anatomi

Som de åpenbart ikke har føtter eller labber som de fleste insekter og dyr gjør, kan det virke vanskelig å forstå nøyaktig hvordan en slug beveger seg. Først må du forstå autonomi slug og hvordan de lever. Snegler er i utgangspunktet snegler uten skall, og følsomme slimete skapninger. Ansiktet har fire tentakler: to til følelse lys og en fornuftig mat. En hale utgjør mesteparten av kroppen med en kappe hodet og en liten nesebor til side.

"Foten"

"Foten" av en slug omfatter hele bunnen av kroppen. Når du undersøker en tett, kan du se "håndtak" i huden. Foten av sneglen trekker dyret fra foran til bak som glir langs områder. Sneglen er svært fleksibel, så det kan gå flere steder, vanligvis leter planter å spise eller steder å gjemme.

Fuktighet

Snegler må alltid være fuktig, eller de kan dø fra uttørking. Uttørking oppstår når noe blir ekstremt tørr og begynner å skrumpe og sprekk. Når snegler flytter, må de beskytte kroppen og unngå tørrhet ved å alltid produsere slim. Dette er hvordan snegler gjøre spor når de flytter.

Bevegelse

Snegler reiser over mange overflater, inkludert rock, skitt og tre, men de foretrekker å bo og reise på fuktige steder for å beskytte. Slim og slimet produsert av snegler hjelpe dem flytte loddrette områder og holde balansen. Slug bevegelse er langsom og gradvis som de jobber musklene i ulike områder og stadig produserer mucus.

Mating

Når parring, snegler flytte og contort kroppen brytes rundt sine Maker. Deres mangel på bein en struktur kan snegler flytte på denne måten, og de kan også bruke Slim henger fra et blad eller gress for å mate.