Hvor å bruk kunstskole instruksjon studiepoeng

December 7

Mange aspire å være kunstnere, og som sådan vil forfølge kunst lessons for å nå det målet. Mens det er riktig for noen å følge tradisjonelle universitetet kunst skolen ruten, velg andre alternative programmer som samfunnet klasser eller individuelt privattimer. En annen metode som potensielle kunstnere velger er instruksjon kunstskoler, en korrespondanse kunstskolen i Minneapolis. Skolen har trent kunstnere siden 1914, og studenter i dag immatrikulert i kurset kan tjene opptil 24 college studiepoeng når kurset er fullført.

Instruksjoner

• Registrer instruksjon kunstskoler, via pamflett eller med omreisende selgeren. Snakke med omreisende selgeren kan være spesielt nyttig, fordi han kan fortelle deg mer om art kurset for college kreditt.

• Gjennom undervisning materialer du mottar dem. Du kan deretter bruke denne informasjonen til kryssreferere kravene for andre kunstskoler. Mens AIS annonserer at kurs er verdt 24 college studiepoeng, kan disse ikke alle overføring. Noen skoler tilbyr imidlertid liv erfaring studiepoeng. Du kunne få kreditt på denne måten, fordi disse er basert på kompetanse.

• Holde alt i porteføljen inkludert alle tildelinger. Disse må du vise din potensielle kunstskoler. Overføre kreditter vurderes ofte i form av ferdigheter som er lært, spesielt hvis det er ingen direkte ekvivalenter på bestemt skolen du overfører til. Har en portefølje for å vise dine ferdigheter som vil hjelpe deg som du snakker med kunst avdelinger av skolene som du prøver å overføre kreditter.

• Kall universitetet du ønsker å overføre dine AIS kreditter til og finne ut hva du må gjøre for å få kreditt for instruksjon ditt AIS. Ifølge skolens nettsted anbefalt American Council on Education å over 3,000 høyskoler over hele USA at de gir opptil 24 college studiepoeng for kunst programmet på instruksjon kunstskoler. Men baseres det faktiske antallet studiepoeng gitt på karakterene og dyktighet nivå vises i porteføljen din, som varierer avhengig av skolen.

• Holde ditt sertifikat for ferdigstillelse i et trygt sted. Dette kan enten brukes til å styrke troverdigheten til porteføljen når viser potensielle arbeidsgivere eller brukes til å få college studiepoeng for å fremme kunst utdanning.

Tips og advarsler

  • Overføring og aksept av studiepoeng fra en skole til en annen er alltid personlige og basert på en rekke variabler. Kreditt overført fra en stor Ivy League eller kjente state skole kan ha en bedre sjanse for å bli akseptert enn de fra en liten community høgskole eller privat institusjon. Alle som sagt, det ikke betyr at kreditt ikke vil bli akseptert---bare at det er en enkelt prosess. Kunstskoler instruksjon er akkreditert av DETC (fjernundervisning og opplæring Council) og lisensiert av Minnesota Office for høyere utdanning. I tillegg har skolen noen kjente nyutdannede, inkludert Charles Schulz, som gir troverdighet til nivået av undervisning.