Hvordan å identifisere gjøkur bilder

May 17

Gjøk klokker er populære nyheter. Kjent for gjøken som kaller timene, er gjøk klokker egentlig bare en av flere typer klokker gjort kjent i Tyskland Schwarzwald. En variant av gjøken var innrammet klokke, eller Rahmenuhr. Innrammet klokken inneholdt en urskive omgitt av malt dekor. Stilen var mest populære på 1800-tallet. Design og teknikk gjøkur bilder å identifisere og dato i Rahmenuhr.

Instruksjoner

• Observere den generelle formen for gjøkur. De fleste gjøkur ligne hytter eller jernbane hus. En liten klokke ansikt sitter nedenfor gjøken døren. Se etter andre figurer og utskjæringer som dekorere ansiktet og grenser klokke saken.

• Se på organiseringen av dekorasjonen på gjøkur. Hvis de fleste av overflaten er dekket med scener eller gjentatt bilder av tall, så er klokken mest sannsynlig en innrammet klokke. Typiske Rahmenuhrs fra midt-19th århundre har bilder trukket fra det daglige livet til Schwarzwald. Jakt scener er vanlig, som bilder av elskere, soldater, prester og lokale dyr og fugler.

• Undersøke glass dekselet på gjøkur. Ikke alle innrammet klokker har disse dekker, men de er en viktig funksjon av de tidligste Rahmenuhr. Gjort så tidlig som 1750, disse Hinterglasmalerei har bilder malt direkte på baksiden av glasset.

• Føler teksturen gjøkur bildene og undersøke tonen i klokken overflaten. Malerier på sink var en funksjon av innrammet klokker så tidlig som 1830. Stilen var fasjonable i 1880.

• Se etter presset messing. Messing selv kan noen ganger være belagt med krom. Bilder på messing, eller messing og chrome, var en teknikk som brukes på gjøk klokker laget i 1840. Metaller ble også farget før den endelige dekorative scener og tall.

• Merk den tilstedeværelse eller fravær av porselen kolonner innramming faktiske gjøkur ansiktet, eller ringe. Eksterne seg selv kan være emaljert. Denne stilen av Rahmenuhr ble utviklet i ca 1860 å appellere til mer avanserte byborgere. Det var sist av de klassiske Rahmenuhr stilene vises.

Tips og advarsler

  • Gjøk klokker med bilder kan eller kan ikke egentlig har cuckoos. Mange Rahmenuhr innlemme tradisjonelle gjøken i utformingen, men andre dispensere denne kjente funksjonen eller erstatte den med mekanisk øyne som følger bevegelsen av pendel.
  • En Rahmenuhr ligner mer en vanlig veggur. En tung treramme omslutter ansiktet av Rahmenuhr, gjør klokken ser flatt, som et bilde.
  • Navnet Hinterglasmalerei betyr egentlig "bak glass" og er det tyske ordet for hva, på engelsk, kalles omvendt glass maleri.
  • Noen gjøk klokker med bilder som ikke har noen malerier på alle. Sjeldne eksempler på innrammet klokker sport ansikter dekorert med relieff metal.