Hvordan lage en dress t-skjorte for hundene

November 3

En dress t-skjorte for hunden din er søte, sjarmerende og mens ikke ideelt for formelle anledninger, en lunefull prosjekt for en ettermiddag. Hunden t-skjorter er praktisk, særlig for svært kort-håret hundene. Mens en tung strøk kan være for varmt innendørs eller i vår og høst, kan en bomull strikk t-skjorte gi akkurat nok varme til deres hunden. Du kan gjøre dette enkelt Dress t-skjorte for hunden din bruker resirkulert stoffer, så det er enda en gratis eller svært lave kostnader syprosjekt.

Instruksjoner

• Måle din hunden. Første målingen bør være rundt halsen. Tillate noen mengden pusterom og iført enkel i denne målingen. Måle brystet på sitt bredeste punkt, vanligvis rett foran forbena. En hund med en større omkrets vil sannsynligvis trenge mer plass til å flytte. Ta en lengdemåling fra bunnen av halsen til bunnen av halen. Du kan også måle avstanden mellom bena foran, over brystet.

• Utkast hunden smoking t-skjorte mønster. Dette vil være en todelt mønsteret består av en bakpanelet og et bryst panel. For å fremskynde søm, brukes ribbet krage på din menneskelige t-skjorter re som krage på hunden din t-skjorte. Start med å kutte enten forsiden eller baksiden av svart t-skjorte til lengden av din hunden. Fjern halsen ribbing fra den andre siden av svart t-skjorte. Lagre den andre halvparten av t-skjorte for et prosjekt. Merk sidene av din ny hunden t-skjorte ved å opprette en linje fra bunnen opp på hver side. Den midtre del skal måle halvparten av hundens brystet måling. Bruk en tallerken eller plate for å bøye sidene utover for forbena, beholder den opprinnelige sy om nødvendig eller bare lage en ermet figur av stoff for en mindre hund. Endre form på bunnen av din dress t-skjorte i et godt kurve. Spor du har laget på hvit t-skjorte og klipp den ut, skape en konkav kurve langs bunnen av brystet stykket. Klippe bort hvit hals ribbing.

• Sy svart halsen ribbing på den hvite bryst stykket for hundens Dress t-skjorte. Sy de to t-skjorte delene sammen på skulder- og sidesømmene. Hem hvert erme åpning og nederst på brystet og ryggen bitene med pen 1/4-tommers hems.

• Klipp ut et rektangel av svart Strikk fra rester kuttet fra bakstk av hundens t-skjorte. Størrelse rektangelet hensiktsmessig for hunden din. Ca 4 inches med 1 tomme er egnet for en liten hund, men kan du en mye større sløyfe for en større hunden. Skjær et andre lite rektangel, ca 2 inches med 1 tomme for en liten hunden.

• Maske opp siden av hvert rektangel. Søm to kort endene av større stykke stoff sammen. Nå har du liten løkke av svart stoff. Samle midtpunktet av dette og brytes tettere med mindre rektangelet av stoff. Bruk en nål og tråd til å sette dette på plass og danner en sløyfe. Sy tversoversløyfe på den fronten nakkebøyle av hundens Dress t-skjorte.