Hva er behandlingene for hunder med forkjølelse?

October 3

Forkjølelse kan infisere en hunden like enkelt som et menneske. Hundene med et svekket immunsystem skyldes alderdom eller en underliggende medisinsk tilstand kan bli syk ofte. Heldigvis finnes effektive behandlinger og hjem rettsmidler tilgjengelig når din hunden lider av snuse.

Vitamin C

En felles behandling for hunder med forkjølelse er C-vitamin tabletter. Vitamin C øker immunitet hundene så han kan bekjempe kulden raskere. Du trenger imidlertid å finne på en pet lagre kosttilskudd fremstilt for hundene. Ekstra vitaminer og kosttilskudd er også tilgjengelig for dyr.

SVA-K

SVA-K er et homeopatisk middel som er utformet for å forbedre Hundens immunsystem og åpner luftveiene hennes så hun en puste lettere. SVA-K kan legges til hundene maten, og det kan bli funnet i noen pet butikker eller online. Ingrediensene i denne behandlingen er urter, hyllebær, mullein og ulike salter.

Antibiotika

Hvis du prøver homeopatisk behandling og vitaminer og din hunden blir ikke bedre, kan du ringe din veterinarian. Hvis du ser en masse slim eller utslipp, kan hunden ha et mer alvorlig problem som er mer aggressiv enn vanlig forkjølelse. Bordetella bronchiseptic er en bakterier som kan gjøre din hunden veldig syk i nesten en måned. Hvis din hunden lider av dette eller en mer alvorlig infeksjon, må hun antibiotika.

Echinacea

Echinacea, også kalt den lilla blå, er en urt som brukes til å behandle forkjølelse og influensa hos mennesker og dyr. Echinacea kan forhindre din hunden fra fanger en kald, i tillegg til å forkorte varigheten av en kald, ifølge hente hunden nettstedet. Dette urt kan finnes i både helse og pet matbutikker.