Hva kan jeg gjøre for å holde min Gerbil fra Chewing?

September 8

På grunn av sin lille størrelse og lettstelt er gerbils en ideal pet for mange familier med små barn. Men er hva noen kjæledyr eiere ikke vet hvor mye en gerbil ville chew når det bosetter seg i sitt nye hjem. Chewing er en naturlig instinktivt for gnagere og er en viktig vane å holde sine tenner en riktig lengde. Du ikke kan stoppe din gerbil fra chewing, kan du ta noen skritt for å hindre den fra å tygge uønsket arbeidsmateriale.

Tanker og rekvisita

Gerbil tygde kan bli et problem når dyrets objekt valgfrihet tanken sin eller. Du kan unngå uønskede tygge på disse elementene ved å gi kjæledyret utstyr det ikke kunne chew igjennom. I stedet for å holde gerbil i plast eller kablet bur, sette opp sine hjem i en glass tank. Sette dyr mat i en keramiske fat i stedet for en plastikk eller avkall en mat rett sammen og plasserer maten på gulvet av akvariet.

Tygge leketøy

Det er viktig å alltid gi din gerbil med noe å tygge på slik at den kan slipe bort stadig tenner og holde dem i en riktig lengde. Det finnes en rekke chew leker du kan gi gerbil, mange som ikke vil koste deg noe å erverve. Skuring bakgården for kvister og flis critter kan synke tenner inn. Gi dyret noen filler datamaskinen papir. Papp rør, gjøre som Tom toalettpapir ruller, også stor tygge leker for de små gnagere.

Øvelse

Holder din gerbil aktiv og sunn vil hjelpe holde dyr glad og unngå den fra tygge ut av kjedsomhet. Gi en rokk i buret at kjæledyret kan kjøre på å få trening. Kontroller dette hjulet har et metallnett dekker, som ikke fange halen. Også ta din gerbil ut av buret sitt for noen å utforske. Sikre en plass i et rom, gratis elektriske ledninger, hvor gerbil kan løpe rundt.

Farene

Gerbils ville chew omtrent alt som er satt i deres bur, så det er viktig å bare plassere trygt utstyr og tygge leketøy i habitatet sitt. Ikke gi din gerbil plastleker, som ikke vil bare være enkelt maltraktert av dyret, men kan også skade gerbil svelging. Kontroller at alle flis og naturlige materialer er fri for plantevernmidler og andre kjemikalier. Ikke sette farget, inked eller vokset papir i karet, som kan være skadelig å din pet.