Hvordan lage en sovende knute for en Yo-Yo

March 8

Hvordan lage en sovende knute for en Yo-Yo

En yo-yo rir opp og ned på en streng. Yo-yo reiser ned og når slutten av strengen, strengen brytes rundt akselen i motsatt retning og klatrer opp strengen. Gitt en liten hjelp med flick av håndleddet, klatre yo-yo strengen tilbake til deg. Strengen er riktig tilkoblet, kan en god yo-yo "sove" på bunnen av strengen uten klatring, inntil personen kontrollere den vipper håndleddet hans og yo-yo klatrer opp igjen.

Instruksjoner

• Fjern gamle strengen fra yo-yo. Etter en stund, blir strenger så vridd at yo-yo ikke vil fungere riktig.

• Rett slutten av det ny hyssing som ikke har en løkke knyttede i den og holde de to strengene fra hverandre for å gjøre en avstand som er stor nok for yo-yo skal gjennom. Angi yo-yo gapet slik at strengen hviler på akselen. Slipp strengen og den vil tvinne seg tilbake sammen. Denne tilkoblingen kan yo-yo "sove" på slutten av strengen.

• Gjøre en løkke rundt heklenålen i den andre enden av yo-yo. Nye strenger har en ende knyttede i en løkke, men loopen justerer ikke til fingeren. Forstå yo-yo strengen om lag 2 inches fra sløyfen og skyv den gjennom løkken å gjøre en annen løkke. Sette fingeren gjennom at loop, som justerer størrelsen på fingeren.

Tips og advarsler

  • En streng som er for løs vil ikke tillate yo-yo å klatre tilbake opp. Vri strengen litt strammere og prøve det igjen.
  • En streng som for stramt vil ikke tillate en yo-yo "sove." Rett strengen for å gjøre den løsere og gi den en prøve.