Hvordan å tegne en lastebil i MS Paint

April 4

Hvordan å tegne en lastebil i MS Paint

MS Paint er et svært grunnleggende tegneprogram som leveres som tilbehør med nesten alle PC. Mens grensesnittet er enkel, kan MS Paint være en praktisk og billig måte å lage komplekse bilder. Tegner en lastebil i MS Paint kan gjøres ved hjelp av flere av tegneverktøy som linjeverktøyet, bueverktøyet, malingsspann og ellipse verktøy. Ved hjelp av disse verktøyene kan du lage et mye mer mekanisk presis ser bilde uten å bruke verktøy som en linjal eller kompass.

Instruksjoner

Tegne en stor firkant med linjeverktøyet i MS Paint. Du kan overlappe hver linje og slette overflødig for å sikre at alle linjene rett.

Legge til en trapes oppå rektangelet for førerhuset av lastebilen. Slette venstre loddrette linjen av rektangelet, og erstatte den med en linje ved hjelp av kurve-verktøyet. Kurven denne linjen ved å klikke på den og dra den til det er en liten kurve i linjen.

Tegne en trapes som er parallell til formen på førerhuset innsiden av drosjen for vinduet. Slette den nederste linjen i førerhuset trapes.

Opprette hjul ved hjelp av verktøyet ellipse. Klikk musen inne i kroppen av lastebilen og dra verktøyet nedover og til høyre for at hjulet. Hvis du ikke liker figuren, trykk "Ctrl + Z" for å angre sirkelen og starte på nytt. Gjør dette også for bak rattet.

Legg felger av hjulene inne hjulet sirkelen ved å dra i mindre sirkler i hjulet. Velg linjeverktøyet, og dra en loddrett linje ned fra bunnen av førerhuset til bunnen av bilen kroppen.

• Dra en horisontal linje nederst tredje av lastebilen. Utvid denne linjen ut av lastebilen litt. Legge til en omvendt "L"-form til å opprette tilbake støtfanger. Bruk blyantverktøyet opprette to buede linjer over hvert hjul på kroppen av bilen. Legg baklyktene med rektangel på baksiden av lastebilen over støtfanger.

• Opprett hodet lysene med en buet linje foran hjørne av lastebilen. Bruke maling bøtte verktøyet for å slippe sort maling i dekkene.

Tips og advarsler

  • CTRL + Z (kontroll og på Z-tasten trykkes samtidig) er nøkkelen bord snarveien for "angre" og er veldig hendig i MS Paint.