Hvordan du Date en Aquarius mannlige

April 8

Når dating, kan tar astrologiske kompatibilitet hensyn være nyttig i å forstå din kompis. Aquarius mannlige tendens til å være en troverdig og fairthful partner, spesielt hvis han kan finne en motpart som gjenspeiler mange av sine synspunkter. Mens noen tegn kan gjøre et forhold med en Aquarius arbeid, kan noen tegn finne det vanskeligere enn andre.

Instruksjoner

Gå med strømmen

• Være proaktiv. Aquarians er vanligvis laidback og relativt bekymringsløs, så du bør være klar til å gjøre det første trekket. Har et åpent sinn og være klar til å utforske nye ideer, fordi dette tegnet lykkes i relasjoner med likesinnede individer.

Ikke være i et rush å presse forholdet til neste nivå, siden menn under dette tegnet er liggende å ta relasjoner sakte og nyte turen. Siden Aquariuses tendens til å tenke på verden og relasjonene i en logisk i stedet for emosjonell måte, er det nyttig hvis du bruker hodet mer enn ditt hjerte når beslutninger. Du blir en vellykket partner hvis du gjøre en innsats for å omfavne lignende idealer.

• Vær tålmodig. Hvis du la ham ta seg tid til å vurdere logisk problemer mellom deg, vil du ha vellykket konfliktløsning. Ikke vær på utkikk etter et øyeblikkelig svar, fordi vann bærer er sannsynlig å piske opp i sinne og si ting som senere kan være angret. Gi ham tid å kjøle seg ned, hvoretter, konflikten kan løses gjennom rasjonell diskusjon. Hvis du er en person utsatt for rope og argumentere, en Aquarius ikke trolig kan takle sint kamper for lenge.

Aquarians er ekstremt ærlige og forventer det samme i retur. Hvis du fortsetter å være åpen og sannferdig, er du mer sannsynlig å få ham til å åpne opp og dele sine følelser med deg.

• Være avslappet. Siden Aquarius menn pleier å være mer uromantisk, vise takknemlighet og kjærlighet ved tilbringe kvalitetstid, i stedet for å kjøpe dyre gaver. I soverommet er Aquarius mannen en kreativ, oppfinnsomme og åpne elsker. Takker for sin kreativitet og tillate muligheten bort fra rutine. Hengi hans ønske for eksperimentering, og han ville igjen hengi deg.

Ikke forvente en uformell flørt fra dette tegnet, fordi Aquarians handler om en mental tilkobling og foretrekke å bli følelsesmessig involvert med partnerne. Være pasient partner som er villig til å trekke Aquarian ut av skallet sitt, og du får et spennende og morsomme eventyr mellom ark.