Matlaging sommerleirer for tenåringer

March 29

En profesjonell sommerleiren er en god måte for tenåringer å få erfaring i en handel og avgjøre hvis en bestemt karrierevei er rett for seg. Dag kulinariske leire holdes på universiteter, kulinariske institutter og matlaging skoler rundt om i landet. Noen få har overnatting programmer hvor tenåringer har en intensiv studie opplevelse og et lynkurs i kulinariske kunster.

Campus NYC

Campus NYC (. campusnyc.org) er en avansert eksperimentell leiren for tenåringer holdt i New York City. En av leirens programmer er kulinariske NYC. Kulinariske leiren er holdt i to uker i juli og gir håpefulle teenage kokker muligheten til å arbeide med og lære av lederne i kulinariske bransjen. Leiren inkluderer besøk til beste restauranter, matlagingskurs en industriell undervisning kjøkken matturer New York restauranter, workshops og foredrag fra restauranteiere og matkritikere. Studentene bo på en fullt møblert bolig på upper east side Manhattan med 24-timers sikkerhet og live-in bolig rådgivere.

Leting fokus

Leting (. explo.org) tilbyr en to-ukers matlaging leir i Boston, Massachusetts. Camperne studere under executive chef og restaurant eier å lære grunnleggende av den kulinariske kunsten. Klasser fokus på grunnleggende ferdigheter som teknikker, smaken sammenkobling, presentasjon og matkjemi. Camperne studere i kommersielle kjøkken på et universitetsområde, bo i en sovesal college i Wellesley College campus og overvåkes av live-in ansatte.

North Dakota State College of Science

North Dakota State College of Science (. ndscs.nodak.edu) i Wahpeton, Nord Dakota, tilbyr en fire dagers intensive kulinariske leir for tenåringer 16 og eldre. Klassene foregå i undervisning kjøkken høgskolens kulinariske programmet og vise elevene kulinariske grunnleggende. Kursene fokuserer på kniv ferdigheter, garnityr, buffet presentasjon og elevene lære å lage supper, brød, salat dressing, kjøtt forretter og desserter. Leiren tilbyr også gratis overnatting i høgskolens residence hall og måltider i campus spisesalen.

Kendall College

Kendall College (. culinary.kendall.edu) i Chicago, Illinois, tilbyr ett-, to - og tre ukers leire for håpefulle kokker. Leiren er holdt i skolens kommersielle undervisning kjøkken og camperne velger mellom kulinariske, bakervarer og kaker spesialisering. Klassene lære kniv ferdigheter, fine restauranter, kulinariske ferdigheter, bakervarer, sjokolade og regional mat. Camperne bo på skolens residence hall og delta i sosiale aktiviteter under oppsyn i Chicago-området.