Hvordan du samler tyske hjelmer

April 11

For folk interessert i krigen eller militære samleobjekter, samle tyske hjelmer kan være en morsom hobby. Før du starter en samling, men er det et par ting å lære, inkludert hvordan å unngå å kjøpe mindreverdige eller falske hjelmer og omsorg for din samling riktig.

Instruksjoner

• Lær så mye som mulig om tyske hjelmer. En samler trenger å vite om varene hun samler inn for å unngå svindel eller skadet varer. Det er ofte minutt forskjeller mellom hjelmer, så intim kjennskap er svært nyttig. Gå til biblioteket og se gjennom bøker om militære samleobjekter, historie og andre relevante emner å finne informasjon og sjekk ut bilder. Besøk nettsteder som GermanHelmet.com og WarHelmets.com å lære og finne nyttig bilder.

• Bestemme hva slags hjelmer du vil samle inn. Det finnes mange typer. According to German Helmets.com, World War I helmets include M-16s, M-17s, Austrian M-17s and M-18s; VERDENSKRIG hjelmer inkluderer M-35s, M-40s, M-42s og fallskjermjeger hjelmer. Det er også Luftschutz hjelmer, sivilforsvaret og "relikvie hjelmer," som har blitt undersøkt gravplasser og bunkere og i en kategori for seg selv.

• Finn anerkjente selgere. Du ønsker ikke å feilaktig kjøpe falske eller mindreverdig hjelm. Oppsøke veteraner, antikk forhandlere, eiendom auksjoner og militære overskudd butikker og opprettholde en "Sveits" mentalitet. Unngå nettauksjoner eller andre salg der det er ingen måte å bestemme ektheten.

• Omsorg for samlingen. Leie en reparatør for alle nødvendige reparasjoner. Støv regelmessig og holde hjelm tørre og direkte sollys å holde seg i topp stand.