Pantomime spill & aktiviteter

July 22

Pantomime spill & aktiviteter

Pantomime gir muligheten til å være kreativ uten å snakke. Det er noen pantomime spill og aktiviteter som kan nytes av både barn og voksne. Speilet treningen og passerer ansiktet er aktiviteter som kan få spillere i ånden av dette stille kommunikasjon. Kroppen snakk spillet og forbi spillet gir også gøy med pantomime.

Speilet øvelse

Formålet med speil spillet er å etterligne bevegelser av andre spillere. Det er for to spillere. En spiller speilet. Som den andre spilleren gjør noen bevegelse eller ansiktsuttrykk, må speil spilleren kopiere den nøyaktig til best av hans evne. Spilleren starter handlingen kan gjøre ting som børsting tennene eller endre klærne. Spillet er bra for timing og blir oppfinnsomme. Spillere kan ta svinger som speil.

Forbifarten spill

I forbifarten spill er noen leder. Han kommer opp med et forslag for et helt imaginære objekt sendes fra én spiller til en annen rundt en sirkel. Objektet er opp til lederens fantasien og kan være alt han kan tenke seg som kan sendes med. Pantomime spillere må ikke la den falle og også prøver å avgjøre hvor stor og tung er gjennom deres bevegelser.

Kroppen snakk spillet

Kroppen snakk spillet har spillere utagering kommandoer. Disse kommandoene er skrevet ned på papirlapper og plassert i en slags beholder. Hver spiller tar en sving handle ut en kommando etter å ha tatt et stykke papir de trekke ut fra beholderen. Som spillere handle ut uttrykk, som kan inkludere ting som "Skam deg!" og "Hurra!" - andre spillere må gjette uttrykket.

Passerer ansiktet

Mens det kan utøves av alle, det er veldig nyttig for aktører før en forestilling passerer ansiktet er en annen pantomime aktivitet. Det beroliger frykt og kan føle seg mer avslappet. For å gjøre det, alle deltakerne stå rundt i en sirkel og hold hendene. Deretter gjør starter med én person, og går hele veien rundt, en spiller et ansiktsuttrykk person på hennes rett. Da personen gjør et ansikt person på hans høyre. De kan ikke bruke uttrykket de bare så men tillates variasjoner på samme ideen. De kan for eksempel bruke deres egen ide om et morsomt ansikt etter vitne en.