Monopol elektroniske banktjenester instruksjoner

November 3

Monopol er et spennende spill for familien. Designet for spillere over en alder av åtte, krever det diplomati, beslutningstaking og mye flaks. Spillet er basert på akkumulering av kapital og investeringer i eiendom. Opp til seks spillere kan spille spillet på en gang, og vinneren er personen som ikke blir konkurs eller eier de fleste eiendommen på slutten av spillet. En ny utgave av spillet introdusert en elektroniske banktjenester systemet i stedet for personlige notater, noe som gjør spillet enklere og raskere å spille.

Instruksjoner

• Sett inn alle kortene i elektroniske banktjenester enheten, en om gangen, starter spillet. Hold knappen 'C '' på elektroniske banktjenester enheten til du hører en pipetone. Dette vil tilbakestille alle saldoer starter beløpet på $15 millioner.

• Sett inn kortet spillerens foretar en betaling til høyre side av enheten og kort av spilleren mottar betaling i venstre side av enheten. Begge saldoene på kortene vises. Angi summen betales. Nye saldoene for hver av kortene vises.

• Når en spiller går gå, sett sine kort i venstre sporet og trykk pil på elektroniske banktjenester enheten. Dette vil automatisk legge $2 millioner til spillerens saldo.

Tips og advarsler

  • Ved betalinger, angi detaljene som deres vises i egenskapen kortene. Uriktige verdier som angis kan korrigeres ved å trykke knappen '' C'' på elektroniske banktjenester enheten.