Hvordan lese tromme sett noter

July 18

Noen trommeslagere som å nekte betydningen i å vite hvordan å lese noter. Merknader og noter hjelper trommeslager bedre utføre sin kunst og spille med mer selvtillit. Kunsten å kunne lære noter er å lære av symboler og hva de representerer på trommesettet. I denne artikkelen vil du lære grunnleggende om lesing musikk.

Instruksjoner

• Legg merke til baren. Det første du må se på et stykke noter er fem linjene er gruppert. Dette er baren. Notater som skal spilles representeres på linjen. I noen tilfeller kan baren har ett til fem linjer når det gjelder drum notes.

• Legg merke til den tid signaturen. På venstre side av baren er en brøk. Dette er tiden. Dette er en indikator av beat eller rytmen til musikken.

• Følg Hei-hat merknader. Dette indikeres som en "X" over den øverste linjen. Hei-hatter skal spilles med en drumstick og venstre fot på Hei-hat pedalen. Hei-hat symboler under den siste linjen i baren er å bli spilt av rettferdig benytter foten på Hei-hat petal alene.

• Følg ri cymbal merknader. Notasjonen ri cymbal ser ut som en stjerne (*), men kalles en "X" på en linje. Den ligner Hei-hat symbolet representerer tid. Dette symbolet sitter også over den øverste linjen.

• Følg snare tromme merknader. Dette er den mest viktig å følge fordi det er den avgjørende delen av tromma beat. Dette er markert med en enkel merknad sitter på midtlinjen av baren.

• Følg basstromme merknader. Dette notatet sitter på den nederste linjen i baren. Det er en enkel merknad spilte ved å plassere den høyre foten på basstrommen petal.

• Lær tom-tom merknader. Dette er i tillegg representert med en enkel merknad. Men er notatet litt vanskeligere å syne lese. Notatet sitter i sprekkene mellom linjene i stedet for på linjen som andre notater. "Hei-tom" angis på topp gapet. «Midt tom» sitter i den andre gap ovenfra. "Lav-tom" er på tredje gapet ovenfra.

Tips og advarsler

  • Hvis trommesettet har to stortrommer eller dobbel pedaler for begge føttene, skrives venstre fot med en enkel merknad under den siste linjen i baren. Dette er funnet i mer avanserte notene og aldri på nybegynnere eller middels nivåer. For trommesett med mer enn tre toms ikke noen notasjon for dem på notene. Trommeslagere kan improvisere og kaste i flere toms mønstre i musikk.