Hvor å hekte en fotbryteren for en gitar

October 16

Hvor å hekte en fotbryteren for en gitar

Prosessen med å trekke opp en fot bytte til en gitar avhenger av fotbryteren brukes. Foten brytere med forsterkeren koble til utpekte foten bytte pluggen på forsterkeren, og styre bestemt forsterker. Andre typer foten brytere (også kalt "stomp bokser," "pedalene" eller "effektpedaler") er koblet forskjellig. Effektpedaler produsere lyd-forsterke gitar effekter, og er slått av og på med innebygde foten brytere. Effektpedaler ha innspill og utgangskontakter, interne kretser og vanligvis har eksterne kontroller. Forsterker foten brytere har ingen krets, tilkobling knekt eller kontroller, og bruke en innebygd kabel for forsterker tilkobling.

Instruksjoner

Koble en forsterker fotbryteren

• Finn fot bryter kontakten på gitar forsterker. Dette vil vil være tydelig merket med trykte ord "Fotbryter" i umiddelbar nærhet av jack, og være foran eller bak forsterker avhengig av merke og modell.

• Sett pluggen på kabelen som er koblet til fotbryteren til fots bryteren inngangen på forsterkeren. Foten svitsjer har innebygd kabler. Hvis din ikke koble en ende av en gitar-kabel til foten bryteren jack, og den andre enden til forsterker fot bryter kontakten. Alltid konsultere forsterker brukerhåndboken, som fot svitsjer som krever en stereo gitar-kabel eller en annen kontakt.

• Aktivere forsterkeren og test for operasjonen. Forsterker brukerhåndboken vil gi informasjon som funksjoner er kontrollert av fotbryteren.

Koble en effekter Pedal

• Gi strøm til effekter pedal ved å installere et 9 volts batteri eller koble til en 9-volt AC-adapter koblet til en stikkontakt. Se effektene pedal brukerhåndboken for batteri installasjonsprosedyrer og anbefalt AC korttype, som de skiller seg fra merke til merke.

• Koble en ende av en gitar ledningen til gitar og den andre enden til effekter pedal "input" kontakten. Inngang vil være tydelig merket med ordene "Input" eller "I" på pedalen.

• Koble en ende av en annen gitar kabel til effekter pedal "output" jack, og koble den andre enden til gitar forsterker inngang. Utgang på pedalen vil være tydelig merket med ordene "Output" eller "Ut" trykt på pedalen.

• Aktivere gitar forsterker og teste effekter pedal for operasjonen.