Pomeranian pels Grooming Tips

May 26

Grooming din Pomeranian kan virke som noe du sjelden trenger å gjøre, idet disse hundene ha slike vakre lang frakker det alltid ser så pen. Det er disse lang frakker, faktisk det nødvendiggjør regular Stell og bading, kanskje mer ofte enn man skulle stelle andre raser. En Pom lang frakk er utsatt for tangles og skitt kan bli gjemt dypt i hans lange låser. Med regelmessig børsting en samvittighetsfull badeplass, kan din Pom nyte frakken så mye som du gjør.

Børsting

Stamgjest grooming gjør hele prosessen lettere på hunden og du. Hvis børstet sjelden, kan din Pom misliker loven og gjør det mye vanskeligere å oppnå. Børsting fra en tidlig alder og regelmessig gjør din Pom å venne seg til ritualet og ta det på strak arm, slik at for en relativt rask og smertefri prosess. I månedene når din Pomeranian er shedding, er børsting enda mer viktig som den holder hundens pels gratis matter og vil tillate hundens ny strøk å vokse i.

Bading

Mye som børsting, tidlig innføring av bading og hyppig (månedlig) bad vil skape en hunden hvem ikke er uvillig til prosessen med rengjøres. Du kan velge din sjampo fra en rekke over-the-counter alternativer, men du bør se etter tegn til allergi eller ubehag som oppstår i sjeldne tilfeller. Når bading, holde vannet ut av din Pom øyne, nese og ører, for å redusere ubehag og redusere sjansen for infeksjon å utvikle forårsaket av skittent vann bosatte seg i disse områdene.

Tørking

Du kan tørke din pom ved hjelp av et mykt håndkle eller noen myke klær. Men på grunn av dybden av din Pom belegge må du sannsynligvis bruke en blowdryer for å få frakken helt tørr. Du kan kjøpe spesielle hårføner for hunder, men normalt hårføner vil fungere helt fint. Holde tørketrommelen settet på lav varme så du ikke brenne hundens hud eller tørke ut frakken.

Klipping

Når klipping din Pomeranian, starter på hodet og jobb deg nedover. Området rundt ansiktet bør ikke trenger for mye klipping, håret det er kort, men ivareta din Pom ører, være veldig forsiktig rundt disse sensitive deler. Når du arbeider deg nedover kroppen, børste håret mot korn slik at det står på sitt høyeste, og du kan få en god idé om hvordan man best å kutte og hvilken lengde. Hvis din hunden blir antsy under klipping prosessen, tillate en pause, men komme tilbake til oppgaven så snart som mulig slik at du ikke mister muligheten til å groom din Pomeranian pal.