Prosjekter som bruker Simple Machines

April 18

Arbeidet er loven av flytter et objekt. Tyngre objekter krever en større mengde arbeid skal flyttes. Simple machines hjelpe oppnå mer arbeid, mens søknad mindre. Seks enkle maskiner er spaken, skråning, og akselen, skrue, kile og skivene. Hvis du er en lærer, du kanne lære elevene bruke disse enkle maskiner gjennom morsomme aktiviteter.

Spaken

Greske vitenskapsmannen og matematiker Arkimedes skrøt en gang at hvis han hadde en langt nok lever og en solid fulcrum i rommet, kan han gå verden. Du kan vise elevene hvordan spaker fungerer ved å simulere noen i klasserommet. Få noen lange planker av tre som er solid nok ikke for å bøy og noen kvartaler som fulcrums. Få et objekt som er tung, og har elevene prøver å løfte den aktuelle problemer. Deretter knytte samme objekt til slutten av en av plankene. Har de samme elevene forsøker å løfte objektet med spaken, flytte planken så ulike lengder er på hver side av fulcrum, å se hvordan lettere eller vanskelig det blir med varierende lengde på hver side.

Skivene

Har din studenter kø spille tug-of-war. Distribuere elevene blant lagene så ett team er noe bulkier enn den andre. Gi sterkere lag målet står bakken og bor satt. Svakere lagets målet bør være å prøve å trekke over den sterkere. Etter dette flytte studentene over til tilstrekkelig robust skivene. Nå, med de to lagene som holdt tauet på de to sidene av en talje, har den svakere team forsøker å trekke over de sterkere. Styrken må flytte sterkere teamet vil være effektivt halvert, svakere teamet vil bli overrasket over hvor mye enklere er det. Husk å fortelle de blir dratt å gi slipp på tauet før de kommer for langt og aktivt stoppe trekke laget når poenget med prosjektet er gjort. Du ønsker ikke elevene får blod blemme, eller verre, hvis de fortsatt holder på tauet når det kommer til skivene.

Kilen

De fleste studentene vet egentlig at en har en bedre piercing evne som en kjedelig, flat overflate. De ikke alltid knytte dette poenget er enkel maskinen som det er: en kile. Har studenter prøver å hamre bolter og negler i en planke av tre. Forklare etterpå hvordan punktet fungerer som en kile. Husk å utøve nødvendige forholdsregler da la elevene bruke hammere, og mosjon riktig direkte oppsyn for å forhindre hendelser.