Hvordan selge en mynt samlingen

May 27

Nå som du har samlet mynt samlingen, tenker du på å selge den. I en verden hvor du kan kjøpe og selge på Internett, kan selge mynt samlingen virke enkelt. Men før du selger samlingen din, det er noen ting du bør vurdere først, slik at du får en fair pris for din mynter.

Instruksjoner

• Undersøke dine mynter nøye og forberede en detaljert oversikt. Mange selgere ta ikke deg tid til forskning sine mynter, og som et resultat, de hopper på det første tilbudet de mottar uten å vite om det er faktisk et godt tilbud eller ikke.

• Forskning sortering og prising av dine mynter for å gi deg en viss idé av markedet. Husk at selv hvis prisene for dine mynter, prisene varierer fordi markedet, som svinger, bestemmer dem.

• Undersøke en rekke coin forhandlere før du bestemmer deg for du. Hvis du ønsker en lokal forhandler eller du kan finne et selskap online, kan du bruke gule sider. Uansett, forskning din forhandlere for å innskrenke det til noen. Deretter intervju dem alle til å innskrenke det til en.

• Se tilbudet fra forhandleren nøye før du godkjenner. Hvis du sender mynt samlingen til en forhandler, kan du forhandle med forhandleren å sende penger før du sende mynt samlingen. I bytte, tilby dealeren en avdragfri periode å returnere mynter hvis giveren er ikke fornøyd.

• Pakke mynt samlingen nøye når du transportere det til forhandleren. Tilstanden til dine mynter er en faktor i prisingen dem, slik at du ikke vil de spretter rundt og få roughed. Hvis du sender dine mynter, sikre dem.

Tips og advarsler

  • Når du klargjør lager, hjelper det for å sortere dine mynter med sjeldne datoer og mynte karakterer fra felles mynter. Sjeldne datoer og mint Mark kommandoen høyere priser, så ikke vil du blande dem med andre mynter.
  • Forhandlere er mer sannsynlig å behandle du og din mynt samlingen med bedre omsorg hvis du viser noe kunnskap om dine mynter og markedet.