Hvor lang tid det tar å ruge kylling egg?

March 26

Mindre enn en måned

Hvis du planlegger å ruge kylling egg for moro, for kjæledyr, for en klasse eller klubb prosjekt eller som husdyr, er å vite hvordan å ruge egg og varigheten av inkubasjonstiden grunnleggende. Forskjellige fuglearter ruge på ulike priser og under ulike forhold. Å vite detaljer kan du presentere best miljø for voksende damer og også vet når ungene er trolig komme du kan være oppmerksom på dem.

Inkubasjonstiden for innenlandske kylling er 21 dager fra tidspunktet for første innstilling, eller etter at du setter eggene i inkubator og starte den. Hvis holdes kjølig, egg kan arrangeres for opptil 10 dager før du begynner inkuberingen prosessen, men det er sikrere å starte to dager med legging.

De fleste kjøper egg for inkubasjon har ikke luksusen av å vite nøyaktig legging ganger eller begynnelsen inkubasjon nettopp innen to dager. Egg for inkubasjon er kjøpt fra selskaper som tilbyr fruktbare egg til klekking; matbutikk egg er nesten alltid ufruktbar. Tiden det tar å bestille og få den levert kutt spillerom for tiden.

Inkubasjon.

Når du har egg, må du forsiktig tillate dem å komme til romtemperatur før du plasserer dem i inkubator, å unngå slik at dannes kondens på skjellene. Kondens øker sjansen for mugg, sopp og mildews, som kan føre til egg til å klekkes. Selv tar forsiktig, være oppmerksom ikke alle eggene i en rekkefølge som kan klekkes. Det er for mange variabler involvert i produksjon, transport og inkubasjon. Det er vanlig å miste noen egg.

Temperaturen i inkubator bør være ca 100 grader og luften inne bør ha en fuktighet av omtrent 50 prosent. Egg skal slås tre til fire ganger om dagen. Følg instruksjonene som egg og inkubator, merke kalenderen for 21 dager etter at du startet rugende - og være forberedt på hatchings som en dag tidlig eller en dag for sent. Damer, som enhver annen baby, har sine egne ideer om når det er tid til å komme ut.