Hvor å tog en gris for Showmanship

May 8

Barna viser dyr i virkelig er så søt. Se på lille 50 pund barna viser den 250-kilos grisen. Hvordan får barna at gris å samarbeide? Få den grisen å samarbeide med de små tykes ikke for hardt hvis grisen har blitt godt trent. Det kan være mye arbeid, men vil betale tidoblet for barn som øser sitt hjerte og sjel inn i den.

Instruksjoner

• Bringe piglet hjem for første gang er bundet å føre det frykt og ubehag på blir fjernet fra alle som har kjent i sitt unge liv så langt. Tilbringe tid i pennen berører grisen, snakker til det og bare få det brukes til omgivelsene, er første skritt man må ta i forbereder grisen fair. Etter noen dager når grisen har blitt vant til sitt nye omgivelsene, la det ut av pennen og gå rundt. Ikke prøv å jobbe den på dette punktet.

• Cane bryte grisen når grisen er vant til å være rundt sin nye eieren og nye omgivelser. For å sukkerrør pause grisen, har det å forstå at det er behov å reagere på stokk. Trykk på høyre underkjeve med stokk vil ha grisen dreier til venstre, og trykk på den venstre underkjeve blir det til høyre. Et lett trykk på bakparti vil oppmuntre det å gå. En ting å huske er at ideen er å få grisen reagere når stokk flyttes innen gris linje visjon, slik at stokk ikke koble med grisen mer enn absolutt nødvendig.

• Praksis viser grisen i et åpent område. Praksis arbeider grisen uten berørende det med en stokk. En av de beste måtene å gjøre dette er å legge stokk ned og bare bruker hendene til å flytte grisen.

• Sett grisen i en ring. Gjøre en utstillingsringen og praksis viser grisen i ringen. Holde grisen gates og vegger og syv fot fra dommeren sted. Hvis to eller flere griser er tilgjengelige for praksis, ville dette være en god tid å få dem vant til å være i en Vis penn med andre griser. Holde grisen så rolig som mulig mens du går sakte frem og tilbake foran dommeren.

Tips og advarsler

  • Griser elsker lakris og gelé bønner. De fungerer veldig bra for behandler.
  • Griser er husdyr og som alle store dyr, kan utgjøre en risiko hvis ikke er forsiktig.
  • Bruk alltid nær toed sko når du arbeider med grisen.
  • Alltid vaske hendene når arbeider med alle dyr.