Hva er et tilnavn dikt?

June 30

Hva er et tilnavn dikt?

Tilnavnet poesi er nyttig ved mange beskrivende ord. Denne stilen av poesi har vært populære siden greske dagene da diktere som Homer brukt tilnavn for å skrive lange, episke dikt som var full av beskrivende uttrykk.

Definisjon

Skjellsord hovedsakelig brukes som adjektiver. Plassert foran et substantiv, gir de liv til substantivet de er foran ved å gi en beskrivelse. Et tilnavn kan være mer enn ett ord, hvis et uttrykk er nødvendig i stedet, så det kan også være et tilnavn. Et tilnavn kan også brukes til å beskrive en person og kan komme før en persons navn i poesi.

Bruk

Skjellsord brukes i poesi som en kreativ enhet. Ordene male et bilde i leserens sinn mer effektivt når tilnavn brukes til å beskrive en person, sted eller objekt. Skjellsord tillate poet å skape et mer melodiøse dikt, spesielt når måleren brukes og flere ord trengs for å lage en jevn meter for diktet.

Historie

Tilnavnet poesi dateres tilbake til antikken. Homer, poeten som skrev fungerer "Iliaden" og "Odyssey" gjort tilnavnet kjent med det som sin personlige favoritt skrive enhet. Hans tilnavn stod ut fordi han brukte de samme over og over, gjør hans dikt lett å huske og lese ved hjelp av den samme beskrivelsene for bestemte tegn i dikt.

Eksempler

Noen substantiv som har et adjektiv ord eller uttrykk som er plassert foran det kan ses som et tilnavn. Et eksempel på en klassisk tilnavn er "Amerika Beautiful", men andre skjellsord som brukes i Homers dikt inkluderer setninger "vin-mørk sea" og "grå-eyed Athena." Et tilnavn dikt vil bestå av mange tilnavn over og over å legge farge til diktet som Homer gjorde med hans poesi.