Hvordan legge til Subliminal meldinger i filmer

March 27

Hvordan legge til Subliminal meldinger i filmer

Redigering suiten gir filmskapere tilgang til en rekke triks å forbedre sine filmer etter skyting har pakket. Hoppe kutt kan låne opptakene a sense of holdning og hastighet gradvis kan gi filmen utseendet på Hollywood-filmer som "The Matrix" og "300". Et annet knep er interspersing subliminal bilder, som sett (eller ikke sett) i bilder som "The Exorcist" og "Fight Club." Dette er hvor et bilde blinker på skjermen så raskt at betrakteren ikke vet de så det, provoserte ubevisste følelser av ubehag.

Instruksjoner

• Åpne filmen der du vil legge til en subliminal melding i et redigeringsprogram som "Final Cut Pro" eller "Adobe Premiere."

• Åpne programmets fil-menyen og velg "Import." Naviger til bildet eller filmen som du ønsker å skjøte subliminally i filmen. Hvis du bruker tekst, bruke et program som "Male" eller "Adobe Photoshop" opprette fortsatt grafikk som inneholder teksten i ønsket skrift, størrelse og farge, og lagre denne grafikken og åpne den i filmen bilderedigeringsprogram.

• Åpne din subliminal video eller grafikk i programmets redigeringsvinduet og en i-punktet på stedet hvor ønsket subliminal bildet vises. Hvis du bruker et stillbilde, kan i-punktet være enhver det tid-line.

• Hopp fremover over en ramme angi den ut peke på neste delbilde. Subliminal bildet skal nå ha en kjøre-time to rammer, som vises som "00:00:00:02" i en time-minutt-sekund-ramme tidsplan avlesning. Lenger og seere vil gjenkjenne bildet; noen kortere og det vil gå tapt i komprimeringen.

• Dra subliminal meldingen til et punkt på tidslinjen hvor du vil den skal vises. Subliminal bilder plassert i cut mellom to andre bilder har en diskret perturbing effekt. plassere en subliminal bildet i midten av et skudd, bryte strømmen, er mer skurrende men også lettere å oppdage, spesielt på en mindre skjerm.

• Åpne på Fil-menyen og velg "Export" sende filmen med subtile meldingen.

Tips og advarsler

  • Hvis bruker subliminal tekst, fungerer kort effektive ord best. Plassere et full tekstavsnitt på en skjerm i to sekunder gjør ingenting for seere, selv ubevisst. Bilder skal være tilsvarende enkle, men du kan velge et bilde med farger og gjenstand som blandes med den omkringliggende skudd eller skiller seg ut å støte betrakteren, avhengig av hvilken effekt du vil opprette i filmen.