Grønn Anole Lizard fakta

December 22

Grønn Anole Lizard fakta

De grønne anole er diminutiv medlem av polychrotidae øgler. Det er en utbredt lizard er USA som har blitt introdusert til noen andre deler av verden. Denne introduksjonen oppstod hovedsakelig gjennom lizard's popularitet som en exotic pet. Det er et svært tilpasningsdyktig og er et vanlig syn innenfor rekkevidde.

Beskrivelse

Den grønne anole vokser til mellom 5 tommer og 8 inches i lengde og veier mindre enn 1/4 unse. Kvinner er generelt mindre enn mannlige halvparten av lizard's totale lengden er vanligvis laget av halen. Lizard's kroppsfasong er lang og slank med en spiss snute og konisk hale. En anole lizard kan være en levende grønn farge eller en mer kjedelige grå til brun farge. Hannen har en rosa klaff av huden på sin hals som kan åpnes for trussel og frieri visningsformål.

Habitat og utvalg

De grønne anole er en artene og er innfødt til det sørøstlige USA, så langt nord som North Carolina og vest til Texas. Dyr rømmer fra pet handel og innføring som en pest exterminator forklare hvorfor lizard's utvalg har utvide til Hawaii, Japan, Guam, Bahamas og Cuba. Arten er svært tilpasningsdyktige og kan bli funnet nesten overalt med trær eller store vegetasjon mellom 150 til 2000 moh. Det er en av de vanligste øgler i forstadsområder hager innenfor rekkevidde.

Kosthold og rovdyr

Lizard er altetende opportunistiske, men lever hovedsakelig på en rekke leddyr. Nesten alle insekt liten nok å anfall i sin munn er en potensiell måltid. Biller, fluer, edderkopper og bløtdyr er alle vanlige bytte. En liten mengde frø og korn er også inkludert i lizard's diett. Som lizard har noen naturlige forsvar mot rovdyr, byttedyr det faller til et stort utvalg av slanger, fugler og andre dyr.

Livssyklus

Kvinner har en tendens til å pare med samme mannlige gang på gang, men menn rase flere kvinner innenfor deres rekkevidde. Om våren og sommeren hekkesesongen, kan kvinner produsere en clutch av egg annenhver uke. Hver clutch inneholder en til egg med en kvinnelig legge seks til ni egg per sesong. Eggene ta fem til syv uker å klekkes og avkom igjen for å klare seg selv. Grønn anoles kan leve mellom to til åtte år i naturen.