Skrive ut på Masonite

December 29

Masonite er en presset tre produkt som kan kilde i 8-tommers eller kvart-tommers tykkelse. Det er solgt i størrelser opptil 4 fot med 8 føtter. Masonite er lett å kutte. Det er en solid materiale med en glatt side og en grov side. Den glatte siden er en perfekt overflate for skjermen utskrift. Flere utskrifter kan gjøres med skjermen utskrift teknikk.

Instruksjoner

• Opprett en grafisk design på masonite. Bestemme hvilken størrelse design vil være. Åpne en fil på en datamaskin i et grafikk eller tekstbehandling. Bruk elementer av typen, grafikk, logoer, illustrasjoner eller bilder for å opprette utformingen. Skrive ut design på klart velin papir. Dette er en film positiv.

• I et mørkt rom, pels en silkscreen sjablong på begge sider med bilde emulsjon bruker en nal. Emulsjonen bør være ugjennomsiktig, men må ikke dryppe. Lå sjablongen flatt, med forsiden ned i et mørkt sted å tørre over natten.

• Cut et stykke skumgummi for sjablongen silkscreen. Plass den på en flat overflate i et mørkt rom. Legge silkscreen sjablong ansiktet ned over skumgummi. Sett filmen positiv ansiktet ned på baksiden av sjablongen sentrert. Sette 1/4-tommers tykke stykke glass over filmen positiv.

• Henge metallhalid lys over glasset og slå den på. Slå av etter sju-åtte minutter. Fjerne sjablongen silkscreen og utvikle bildet under en spray med varmt vann. Spray begge sider til bildet vises. Blot begge sider av skjermen med avispapir og la skjermen tørke i et godt opplyst eller sunny.

• Bestemme hvor mange biter av masonite skrive ut. Kjøpe den etikettpapir størrelse, hvis mulig. Hvis ikke, kjøper store deler av masonite og klippe dem til ønsket størrelse. Noen maskinvare og trelast butikker vil kutte for deg.

• Legg et stykke masonite på en flat overflate. Plass sjablongen silkscreen over Masonite. Plasser sjablongen slik design faller der du skal skrive ut. Sette en tykk linje av skjermen utskrift blekk i sjablongen på slutten motsatte deg. Blekk bør kjøre nesten fra en side av skjermen til den andre.

• Bruk nal for å trekke håndskriften mot deg med en fast strek. Løft nal og starte en annen fast slag mot deg fra den motsatte enden av sjablongen for å sikre en god utskrift.

• Løft sjablongen av masonite kontrollere utskriften. Gjenta for hvert stykke masonite i utskriften kjøre. Rengjør blekk av sjablongen når ferdig.

Tips og advarsler

  • Sjekk filmen positivt å sørge for at design er ugjennomsiktig. Bruk en svart markør eller svart og en pensel til å dekke baksiden av design hvis nødvendig.
  • Hvis utformingen ikke vil utvikle på sjablongen silkscreen, redusere din eksponeringstid av tjue prosent. Hvis for mye emulsjon kommer ut og motivet er ødelagt, kan du øke din eksponeringstid ved tjue prosent.