Hvordan få en Candary i "Viva Pinata: problemer i paradis"

December 7

«Viva Pinata: problemer i paradis "ble lansert for Xbox 360 i September 2008 og denne oppfølgeren du må samle alle mulige pinatas for å gjenopprette datamaskindatabasen. Disse skapningene må bli matet, beskyttet fra predatorer og opplæring i ulike ferdigheter. En av disse skapningene er Candary, som har evnen til å oppdage giftgass i gruvene. Disse fuglene kan opprettes av fôring en bestemt type mat til en Sparrowmint.

Instruksjoner

• Samle en skapning kalt en Whirlm. Du starter spillet med en firkantet pinometer av jord, trengs for en Whirlm skal vises.

• Samle en skapning kalt en Sparrowmint. Denne fuglen vises automatisk hvis du har en Whirlm i hagen din og nå nivå 2 i hagearbeid ferdigheter. Erfaringspoeng mottas for fôring skapninger eller ha dem utføre triks og nivå 2 nås raskt ved å spille gjennom opplæringsprogrammer.

• Reise til Costolot's General Store. Denne butikken ligger i den eneste byen på Pinata øya. Kjøpe en buttercup fra denne butikken for 10 mynter.

• Feed buttercup til Sparrowmint. Dette vil forvandle Sparrowmint til en Candary.

Tips og advarsler

  • Candary kan bli matet en bluebell for å endre farge til blå, en stikkelsbær idioten endre fargen til lys grønn eller et vannlilje frø å endre fargen til rosa.