Hvordan å stoppe en pjokk raserianfall

December 4

Hvordan å stoppe en pjokk raserianfall

Enten du er i ditt eget hjem, på en venns hus eller på et offentlig sted, er pjokks raserianfall noe som du ønsker å stoppe det starter. Pediatric proffene på KidsHealth nettsted, småbarn har raserianfall for mange forskjellige grunner, for eksempel følelsen frustrert, søker oppmerksomhet, blir lei eller manglende språkkunnskaper nødvendig å uttrykke følelser. Fra mindre utbrudd til store meltdowns trenger tot din skriking og ut-av-kontroll din hjelp til å gjenvinne sin fatning og stoppe hennes tilsynelatende skandaløs oppførsel.

Instruksjoner

• Fastslå årsaken til raserianfall. Observere pjokk og hans oppførsel. Se på omstendighetene rundt hans raserianfall, prøver å sette sammen en grunn eller finne noe som satte ham, for eksempel klokkeslettet, mengden søvn han får, hva han nettopp spiste, hvis han er sulten, hvis et barn er involvert eller hvor mye oppmerksomhet du gir ham. Skriv ned observasjoner i en bærbar eller journal, henvisning tilbake til det over tid for å se etter mønstre i hans utbrudd. Merke bestemte mønstre kan hjelpe deg å stoppe et raserianfall før den starter.

• Tilby pjokk sjansen til å ta kontroll. Skaffe henne med valg, gi henne en følelse av uavhengighet som kan sette en stopper for utbrudd henne.

• Velge en strategi som samsvarer med årsaken til raserianfall. Ignorer pjokks utbrudd hvis du er sikker på at han prøver å få din oppmerksomhet. Vent til han gjenvinner fatningen før du viser ham oppmerksomheten som han begjær, viser ham at du ikke vil belønne dårlig oppførsel.

• Vise empati og omsorg når pjokk kaster et raserianfall ut av frustrasjon. Få ned på nivå henne og la henne vite at du forstår hun føler frustrert. Spør henne å bruke hennes ord for å fortelle deg hvorfor hun er følelsen frustrert eller hjelpe henne og gi henne noen ord du bruker.

• Ta barnet fra situasjonen som forårsaker raserianfall. Ta ham til et rolig sted hvor han kan roe ned. Pjokk innlegge tidsavbrudd i en angitt tidsperiode, ett minutt per hvert år av alderen.

Tips og advarsler

  • Bruke enkle ord som pjokk kan lett forstå, for eksempel "Ingen treffer meg" eller "Gå til tidsavbrudd" i stedet for å engasjere seg i en lang samtale. Din barnas språkferdigheter og oppmerksomhet span er ikke sannsynlig å hjelpe ham sitte gjennom en diskusjon om hva han har gjort galt.
  • Hold deg rolig. Selv om du kan føle at du ønsker å rope og skrike, også, du er voksen, og du må angi tonen for pjokk å følge. Ta et dypt pust og telle til 10 Vis pjokk at det er mulig å holde ro over for frustrasjon.
  • Aldri klaske eller trykk barnet. HealthyChildren.org bemerker at en fysisk form for disiplin som splitter kan faktisk øke barnets aggresjon.
  • Ikke la pjokk uovervåket mens hun er i pause. Selv om du trenger å flytte til et rolig sted, trenger du fortsatt å overvåke henne i denne perioden.
  • Mens raserianfall er vanlig for småbarn, hvis du har spørsmål om konstant utbrudd, ta kontakt med din barnelege eller en annen medisinsk ekspert.