Hvordan Underh Beagle hunder

June 18

Hvordan Underh Beagle hunder

Beagles er liten, kompakt hunder med en vennlig disposisjon og mye energi. De er sosiale hundene hvem elsker å tilbringe tid med deres eiere og annet hundene, og det er viktig å sørge for de få morsjon de trenger. Mange hyggelig spill er perfekt rettet til deres livlige temperament.

Instruksjoner

• Spille hente med din beagle ved å kaste det en ball. Beagles er ikke gjenerverve, de liker å få å jage ballen og kan belært å bringe det tilbake. Velg en ball som hunden kan grep i sine tenner, men vil ikke svelge.

• Spille følger leder med din beagle. Gå inn en sikk-sakk mønster rundt gården, og når beagle fanger med deg, gir det en godbit. Dette er en utmerket måte å forberede beagles smidighet prøvelser.

• Vis din beagle blant sine leker, gir det kommandoen "finne." Når den plukker opp leketøy, ros det. Gjenta dette til det vet at kommandoen "finne" betyr å plukke opp leketøy, og start deretter skjule leketøy når hunden ikke er ute. Dette er en perfekt måte å utvikle en beagle problemløsning ferdigheter.

• Kommandoen beagle å sitte i ett rom mens du går skjule i en annen. Deretter ringe til den og se hvor lang tid det tar før den finner du. Dette er en god måte å forsterke "kommer" kommandoen, og det kan også beagle å sette sin utmerkede sporing evne til å bruke.

• Sette på litt musikk og dans med din beagle. Det er en hunden idrett kjent som freestyle, der folk koreografere dans rutiner til å utføre med sine hunder, men du kan bare spille litt musikk og begynne å danse, utleie din hunden følge.

• Lag en trail bruke kibble, fører fra sted din hunden vanligvis spiser til der skjulte bollen. Beagles er scenthounds, gir dette en flott mulighet for dem å bruke deres sporing instinkter.