Hvordan å male en modell tankens metall spor

September 2

Maleri spor av en modell tank kit er en viktig del av detaljering fordi det vil hjelpe modellen å være så realistisk som mulig. Rekke tanker tilgjengelig for modell produsenten gir grobunn for viser av detaljering ferdigheter. Selv blant lignende tank produksjon er modeller det noen ganger drastisk detaljering forskjellene som hobby kan finne interessant å gjenskape. Riktig maleri metallet tanken løpebaner kan virke som en skremmende oppgave først, men med et par enkle teknikker det kan være en morsom og givende aktivitet.

Instruksjoner

• Fyll en grunne panorere halvveis med vann og legge noen dråper oppvaskmiddel. Rengjør spor alle deler med en gammel tannbørste til å fjerne alle stor eller skitt. Skyll delene i rent vann og sette dem på et papirhåndkle til luft tørr. Håndter ikke rengjort deler med bare hendene. Bruk et papirhåndkle i stedet å plukke opp noen ren metalldeler.

• Male sporene med modell akryl primer maling med en 1/4-tommers maling pensel. Tynne maling med vinduet renere om nødvendig å maling strømme inn detaljer i sporene. Male ene først og la tørke, snu sporene og male den andre siden. Feilfri penselen i vinduet renere og tørr med et papirhåndkle. Tillate primer tørke for 24 timer før du fortsetter til neste trinn.

• Male spor sølv med modell akrylmaling med 1/4-tommers maling pensel. Kontroller alle sider av sporene er dekket med sølv og ikke grå viser gjennom. Feilfri penselen grundig med vinduet renere og tørr med et papirhåndkle.

• Bland modell akryl svart med vinduspusser i en 50/50 løsning. For å gjøre en 50/50 løsning, fylle en tom maling flaske halvveis med sort maling, så fylle resten av flasken med vinduet renere. Rør løsningen å blande maling og vinduspusser sammen. Dyppe 1/4-tommers pensel i 50/50 løsningen og anvende den til tank sporene. Sort maling løsningen vil strømme til de fine detaljene av sporene og skape høydepunkter. Vaske penselen i vinduet renere og la sporene tørke for 24 timer.

• Dyppe penselen i rust modell Akryl maling og stryke bust med et papirhåndkle. Dra pensel frem og tilbake på en ren papirhåndkle noen ganger til rust maling er nesten borte. Ved hjelp av nesten tørr pensel forsiktig male sporene bruke lette berøringer. Ideen er å "tørr pensel" en rust høydepunkt på høye punkter detaljer om sporene samtidig la resten av sporet kulturens. Tillate sporene tørr og installere på modellen i henhold til produsentens instruksjoner.

Tips og advarsler

  • Farger foreslått vil gi gode resultater, men de er ikke de eneste som kan brukes. Føl deg fri til å erstatte en rekke duse farger for maling spor. Velg farger som fungerer best å simulere miljøet der akvariet ville ha blitt brukt. Historiske bilder og besøk til militære museer kan gi inspirasjon.
  • Modell Akryl maling er vanligvis ikke-giftig, men det er tilrådelig å jobbe i et godt ventilert område. Sølt maling kan lett rengjøres med såpe og vann, men tørket maling er vanskelig å fjerne. Rydde opp alle søl umiddelbart.