Ant Farm Tips

April 25

Ant Farm Tips

Som mange insekter bor maur i kolonier med en dronning. Kjøpe eller bygge en maur gård er en god måte å lære om insekt kolonier og lære barna om dem. Et insekt colony er lett å bygge med noen vanlige husholdningsartikler, inkludert sand, torv, en glasskrukke eller en akvariefisk.

Konstruksjon

For å konstruere din maur koloni, fyll et glass eller akvariet med skitt. Bruk sand for mørkere farge maur eller torv for lysere farger maur gjøre dem mer synlig. Fukt jord slik at den ikke vil kollapse på din maur tunneler. Du kan finne maur i hagen din eller kjøpe dem. Hvis du prøver å finne din egen maur colony, kan du ha problemer med å finne dronningen. Maur queens forlater sjelden sine tunneler, unntatt sommeren når de lage en ekteskapelig flytur. Hvis du kjøper maur, kan de komme med en dronning. Før maur i glasset, kjøleskap dem i fem minutter. Fordi maur kaldblodig, dette bremser metabolismen og holder dem fra skade hverandre når de er satt i glasset.

Vann

Vann maur ved å plassere to til tre dråper i ant farm hver dag. Ikke gi dem mer enn dette, fordi for mye vann kan basseng på overflaten og drukne maur. En gang i uken, kan du gi maur sukkervann å øke sin energi. Bland en klype sukker i en teskje av vann. Igjen, bare mate maur noen dråper dette concoction.

Mat

Hva du mate maur i stor grad avhengig av maur i maur farmen. Innhøsting maur er den vanligste maur tilgjengelig for kjøp. Innhøsting maur kan trives på små frø, frukt eller grønnsaker. Men siden de er små skapninger, de trenger ikke å spise mye. Trykte lunter av apple, selleri og andre frukt og grønnsaker som ikke grøtaktig er den beste typen mat til denne maur arter. Gi dem stykker som er omtrent på størrelse med hodet av en PIN-kode. Maur vil også spise en dråpe honning blandet med vann eller en smule av brød. Erstatte noen oppspore frukt eller grønnsaker etter to dager med en frisk del å hindre mold fra voksende. Mold kan drepe maur.

Temperatur

Maur vil leve lenger hvis du holde maur gården i et kjølig miljø. Maur er kaldblodige skapninger foretrekker temperaturer mellom 60 til 70 grader. For å holde din ant farm i denne temperaturområde, holde det vinduskarmene og av sollyset. Også holde maur gården fra sterke lyskilder som lamper.