Hvordan å identifisere insekter fra bilder

May 15

Insekt identifikasjon kan være en forvirrende og skremmende virksomhet, vurderer det store antallet arter og fleste uanselig, minimale natur. Den profesjonelle entomolog eller avanserte amatører kan takle komplekse diagnostiseringen taksonomisk tastetrykk. De fleste laypeople, men finne illustrasjoner mer nyttig - som en typisk feltet guide, en kombinasjon av tekstlig beskrivelse og tegninger eller fotografier. Det er nok av gode, tilgjengelige feltet guider på markedet, samt en rekke anerkjente nettsteder, spesielt de av universitetet forlengelse tjenester eller museer. Om du er saumfarer et døde insekter på vinduskarmen din eller sporing en fullt live gjennom wild Bunndekkende beplantning, innlemme bilder i ditt forsøk på identifikasjon.

Instruksjoner

• Se på insekt generelle kroppsform og sammenlign det med illustrasjonene i feltet guide. Forskjellene i grunnleggende form kan være opplagt, så med skille mellom en gresshoppe og Humler - tidligere med sin humped tilbake og påfallende lenge bakre Ben, sistnevnte med runde, fuzzy kroppen. Skarpere merkinger kan lages, også: sommerfugler og metalmarks er både sommerfugler, men den tidligere har proporsjonalt større, mer convoluted vinger i forhold til sistnevnte.

Hvordan å identifisere insekter fra bilder

Den dristige farger og mønstre av mange insekter gjør eksepsjonell diagnostiske ledetråder.

Sammenligne insekt farge og mønster med bilder. Disse merking egenskapene - vanligvis både dekorative og funksjonell - er noen av de mest kraftige diagnoseverktøyene og virkelig demonstrere hjelpsomhet i referanse illustrasjoner. Imponerende gul kropp og svart tegninger av oker Bløtvinger østlige Nord-Amerika vil trekke øyet både på bakken og på sidene av et felt guide: det er enkelt å bla gjennom sidene og raskt fokusere på sannsynlige kandidater.

Hvordan å identifisere insekter fra bilder

Form av en maur Accolade eller antenner kan bidra til å identifisere den.

Nøkkel til andre bemerkelsesverdige fysiske trekk av insekt sammenligne med referanse. Den store skjeve baksiden ben vann roerne - insekter som "rad" seg over overflater av dammer og bekker - er et eksempel på en anatomisk karakteriserer. Pistrete, jevne mellomrom Ben tilhører både crane fluer og mygg, men med side-ved-side illustrasjoner kan du plukke ut de spesielt forstørret snabel av blod-suger mosquito.

• Bruke illustrert utvalg kartene i insekt feltet guider, når gitt, til ytterligere finpusser din. Den svimlende omfanget og utvalg av insekt arter på regionalt nivå gjør disse visuelle hjelpemidler noe mindre nyttig enn fugler eller pattedyr, men de kan fortsatt være service. For eksempel bør å undersøke en stor og gulbrun sommerfugl i en riparian kratt i Montana, du utelate kongelig møll fra din vurdering fordi denne kjempen bare lever lenger øst. Mer sannsynlig kandidat ville være en imperial møll.