Hvordan lage en lyd som en fiolin

April 16

Mange gitarister drømmer om uendelig opprettholde og varme lyden av fiolin, mens han fremdeles spilte elektrisk på sine instrument valgfrihet. Det er en lite kjent løsning på dette problemet som lar deg lage en gitar høres ut som en fiolin, i form av en hendig musikkenhet kalt i EBow. EBow har eksistert siden 1960, og den nyeste versjonen har blitt perfeksjonert til punktet at en gitar kan høres ut som en fiolin, eller noen merkelig plass-maskin. Her er hvordan å få det uendelig opprettholde som gjør gitaren høres ut som en fiolin.

Instruksjoner

• Lær hvordan EBow fungerer før du prøver å bruke fiolin toner (eller andre lang-opprettholde teknikker) på gitar. EBow prosjekter et lite elektrisk felt som vibrerer din gitar strenger slik at magnetisk pickups kan plukke opp vibrasjoner, akkurat som om du spilte med en hakke. I EBow brukes av holder det mellom tommelen og pekefingeren, som en hakke, og bringe den svært nær strengene i stedet ved pickups.

• Plukk opp en EBow eller PlusEbow på Internett eller på en musikk-butikk. Skal Guitar Center eller annen musikk butikker vil gi deg en sjanse til å prøve EBow i person, men vet at dette er en veldig vanskelig å finne elementet. Er det sannsynlig de vil være ute av lager, eller ikke lenger motta forsendelser. Hvis du har gjort vedtaket som gjør gitaren høres ut som en fiolin, og har flott opprettholde er verdt rundt $100 til deg, gjøre hoppe og kjøpe en PlusEbow av nettet. Forskjellen mellom modeller ligger i det faktum at PlusEbow har en finere innstilt felt og er lettere å få en god tone fra.

• Eksperimentere med forskjellige måter å bruke Ebow eller PlusEbow. Gjør en gitar høres ut som en fiolin er bare begynnelsen på hva denne enheten kan gjøre, men hvis fiolin lyden er hva du skal, prøv ringer noen lys reverb ved EBow.

• Hold EBow rett over strengene på det nærmeste punktet til din gitar pickup. Hvis du bruker en start, kan du prøve broen pickupen gir klarere lyd. Hvis du bruker en gitar med to humbucking pickups og vil gitar å gjøre en fin, varm streng tone, kan du prøve å plassere den EBow eller PlusEbow direkte mellom pickups.

• Plasser EBow rett over strengene, men ikke røre dem! Dette er ikke en stor, dyre elektronisk gitar hakke. Prøver å finne eller plukke strengene med EBow vil bare gi tilbakemeldinger og tenner-gnissel lyder som sannsynligvis vil få deg kastet ut av bandet ditt. At søt flekk som produserer en god fiolin opprettholde på elektrisk gitar er en veldig vanskelig ting å forstå i første omgang, enn si å mestre.

• Praksis plassere den EBow eller PlusEBow på forskjellige steder langs gitarens halsen, selv langt ned på gripebrettet. Du vil komme opp med alle slags pen harmoniske og måter å bruke den EBow elektroniske feltet for å reagere med strenger ved å plassere den direkte over strengene i ulike mellomrom.

• Lytte til opptak av kunstnere i EBow. I rock bruker Alice in Chains' sang "Himmelen ved du" EBow på sin signatur riff. Bassisten fra Sigur Ros gjør utstrakt bruk av EBow å danne en "elektrisk streng bass" tone på sitt instrument. Selv Metallica kaster i noen EBow på "Nådeløse menn." Denne musikers verktøyet er ulik alle andre, og gjør fiolin lyder på gitaren til en rekke andre bruker, EBow er verdt inngangsbilletten.

Tips og advarsler

  • Prøv å plukke opp en EBow eller PlusEbow fra eBay. Du kan få en rabatt, og dette er en enhet som er usannsynlig å mislykkes, så kjøpe brukt ikke bør være et problem.
  • Berør ikke EBow til din gitar strenger! Hvis du liker å lage eksperimentelle støymusikk som vil skade din lytterens ører med vilje, er dette ikke veien å gå. Det synes counterintuitive, men bare gjøre ikke det. vær så snill.