Wolf jakt spill

October 12

Wolf jakt spill

Videospill som simulerer jakt har vært populære siden Nintendo utgitt Duck Hunt tilbake i 1984. Mange jakt spill er en simulering av jakt i det virkelige liv; Spilleren tar rollen som en menneskelig jeger og skyter deer, gjess, ender og annet vilt. For de som liker jakt temaet men ønsker litt mer variasjon, innlemme noen nyere spill noen forskjellige typer dyr, tillater spillere å jakte ulver eller tar på seg rollene ulver mens de jakter.

WolfQuest

WolfQuest, en pedagogisk online videospill utgitt i 2007, tillater spillere å spille rollen som en ulv i Yellowstone nasjonalpark. I tillegg til jakt elk, kan spillere kommunisere med andre ulver, finne en kompis, heve ulv valper og forsvare seg mot rovdyr. Spillet, en gratis nedlasting, har 1000 nye brukere hver dag, og tillater online kommunikasjon mellom spillere. Selv om spillet er rettet mot tenåringer, har en sterk etter 20 til 40 åringer.

Red Dead Redemption

Red Dead Redemption er et spill for voksne brukere tilgjengelig for Xbox 360 og Playstation 3. Mens spillet ikke er helt fokusert på wolf jakt, har spillet mange jakt utfordringer som involverer drap og skinning en rekke ville dyr, inkludert coyotes, jaguars, bjørner og andre rovdyr. Tredje jakt utfordringen fokuserer på å drepe fem ulver med Melee kniv.

Fable III

Fable III, en Xbox 360 quest spill på 26 oktober 2010, har grafisk ulv-jakt komponenter. Spilleren, innta rollen som spillets helten, kan veksle mellom en pistol, et sverd og magiske evner til å slåss og drepe ulver som er truet med en ung jentes liv.