Hva en Maltipoo valp må

January 17

En maltipoo dukke er en krysning mellom en miniatyr eller leketøy poodle og en maltesisk. Maltipoos tendens til å være forsiktig, hengiven, vennlig hunder, så de kan være et godt valg for ditt neste familie kjæledyr. Hvis du tenker på å få en maltipoo valp, kontroller at du er forberedt på den nye tillegget til familien din.

Veterinærer

Før du får en maltipoo valp, snakke med noen veterinærer og finne en med hvem du liker. Valpen må ha en sjekk opp når du bringe den hjem, og det må en rekke vaksiner, ofte kalt dukke skudd. Din veterinarian vil også hjelpe deg å ta beslutninger om loppen administrere og spaying eller neutering din pet. Veterinarian kan sette opp en tidsplan godt valp Sjekk-UPS å sikre at din maltipoo forblir sunn. Maltipoos er utsatt for ting som epilepsi og hvit hund shaker syndrom, ifølge dogtime nettsted, så det er viktig å ha en veterinær kø før problemer oppstår.

Miljø

Valpen maltipoo vil vokse opp til å være en liten hund, så det ikke trenger et stort hus eller verftet å løpe rundt i. Men råder maltipoos trenger en god bit av trening, så du bør være forberedt på å utøve din ny dukke hver dag, GreatDogSite nettstedet. Hvis den ikke får nok mosjon, kan valpen få kjedelig og destruktive. Valpen maltipoo kan opptre som en ur hunden trening; Denne rase har en tendens til bark på fremmede og lyder og noe ukjent. Hvis du bor i et sted med nære naboer eller hvis avbarking plager deg, være forberedt på å bruke litt tid på undervisning valpen når det er hensiktsmessig å bjeffe.

Næringen og mate rekvisita

Har liten næringen og vann fat på hånden for valpen maltipoo. Fordi maltipoos er slike små hunder, kjøpe mat som har liten stykker i stedet for store biter. Hva går i må komme ut, så vær forberedt på huset lærer valpen. Maltipoos er vanligvis smart og lett å trene, men du bør likevel vakt mot ulykker. Har avis eller valp training pads på hånden for å dekke gulvene til valpen får taket på går utenfor, hunden rase Info senter foreslår.

Spilletid

Få en krage og leiekontrakten for valpen maltipoo så du kan gå det trygt. Knytte en kode til kragen katalogiserer navn, valp navn og kontaktinformasjon for alle tilfellers skyld den lille fyren går tapt. Alle valper som å tygge på ting og maltipoos er intet unntak. Gi en variasjon av chewy leker så din tøfler ikke vind med liten tenner merker. Fordi maltipoos er energisk og lekent dukke, bør du ha leker som baller og knyttede tau slik at du kan spille med din ny fire-legged venn.