Hvordan finne den skjulte veien i "Virtuelle familier"

June 8

En simulering dataspill du kan laste ned og spille på PC eller Mac, "virtuelle familier gir deg kontroll over ulike familier som bor og arbeider i et virtuelt nabolag. Som hver familie vokser, kan du legge nye elementer til hjemmesiden for å gjøre det mer behagelig for familien. Det er en bedrager kalt "Skjult banen" som tillater deg å snike seg inn i en annen familiens hus å ta elementer for din egen.

Instruksjoner

• Starte spillet som normalt. Når du kommer til skjermbildet familie, velge en familie som har et hjem som er rett til familien som du ta varene fra. De to husene må dele en grensen for at det skjulte bane bedrager skal fungere.

• Klikk på en av familiemedlemmer i hjemmet velge henne. Flytte tegnet inn i bakgården huset og flytte ved siden av treet som er langt tilbake i hagen. Det vil være bak bassenget hvis du har en. Klikk på området over den blå boksen med ansiktet tegn flere ganger til tegnet begynner å flytte utenfor tunet.

• Å klikke på dette stedet. Når du klikker, spilleren vil fortsette å bevege seg sakte, og du vil miste muligheten til å flytte musen. Fortsett å klikke før tegnet flytter inn i neste gården. Du vil gjenvinne kontroll over musen og flytte tegnet til neste hus.

• Klikk på et objekt som du vil ta og tegnet vil hente den. Klikk på buskene mellom huset og det opprinnelige huset og tegnet vil slippe elementet i buskene. Plassere alle elementene du vil inn i buskene, og Flytt karakter i retning av det opprinnelige huset.

• Fortsett å klikke som du gjorde i trinn 3, og tegnet vil etterhvert bevege inn hennes opprinnelige tunet. Når du er kjøpedyktig bruk musen igjen, klikker du et element i buskene å plukke den opp og plassere den hvor du vil i huset.