Slik Destroy trofeet i "Angry Birds"

August 9

Slik Destroy trofeet i "Angry Birds"

"Sinte fugler," puslespill spill serien utviklet av Rovio Mobile for ulike mobile og håndholdte spillplattformer, tilbyr spillere muligheten til å skyte fugler fra en stor sprettert til en rekke hindringer. Noen nivåer inneholder hemmelige mål, som trofeet i nivå 12-12 av "Angry Birds" spillet.

Instruksjoner

• Brann din første lille blå fugl på søyle av is i midten av nivået på en lav vannrett bue. Trykk på skjermen, eller trykk den riktige knappen for konsollen like før fuglene kontakt isen for å dele dem inn i en gruppe av tre fugler for maksimal ødeleggelse.

• Vent til brikkene til å stoppe faller og deretter fyre din andre liten fugl i samme retning med litt mer kraft ved å trekke det tilbake videre før det publiseres. Igjen, Tapp på skjermen eller trykker den aktuelle knappen dele fuglene like før de gjør kontakt med tårnet. Dette ødelegge alle gjenværende blokker av is fra midten av tårnet, etterlot en haug av tre over åpningen til trofeet.

• Skyte siste liten blå fuglen langs en litt lavere bue å justeres etter endringen heving av målet. Delt fuglen før den kommer i kontakt med en haug av tre over trofeet eliminere de fleste av de resterende tre.

• Starte din endelige fuglen, stor gul en, i luften på om en 30-graders vinkel med full kraft. Når fuglen begynner å stige, Tapp på skjermen eller trykker den aktuelle knappen å gi ham et utbrudd av akselerasjon gjennom haugen av tre gjenværende over hull å bringe ham i trofeet. Hans innflytelse bør bryte trofeet og gi deg hemmelig golden egg for nivået.

Tips og advarsler

  • Hvis du savner et skudd, kan du starte nivået via pausemenyen.